Elsker å gå til bodene til de små partnerne, finn denne typen stekte snegler ikke spis

sommervær, om natten ringte to eller tre venner, samle mat boder seter til krydret sneglen fatet, er smaken kul briste. Men kjennere, bør ta hensyn til en veldig lignende snegler og snegle ofte vises på bodene, vil stall holdere være mange samvittighetsløs falske escargot med snegler. Utseendet er lik, smaken er lik, du kan ikke smake den etter stekepannen.

til stall, de eneste escargot snegler halve kjøpesummen, er en god metode for å spare penger, men for diners, brukte odds er små, spise kokt snegler infisert med parasitten var en stor ting .

I 2006, Beijing hadde utbrudd av sykdomsfremkallende snegler hendelse, så dette har lenge vært fastlåst i folks spisebord skrue berømmelse. Mer enn 100 mennesker på samme butikken fordi spise kokt kjøtt salat snegler, Guangzhou Angiostrongylus infeksjon, har innlagt på sykehus. Restauranten som solgte denne «kalde sneglekjøttet» ble også utspurt og led til alvorlige tap.

Guangzhou Angiostrongylus fullstendig levetid brukt i den mellomliggende vert og mellomvert, er sneglen mellomvert en linje Angiostrongylus larver. Det har blitt bekreftet av forskning at noen snegler inneholder så mange som 3000-6000 larver i Guangzhou. Hvis du spiser eller spiser ukokt snegler, kan du bli smittet med rundormssykdom i Guangzhou. Denne parasitten kan forårsake flere skader på menneskekroppen, spesielt invaderende nervesystemet. Lyset vil være hodepine, feber og andre symptomer, kan alvorlige tilfeller forårsake nervesystemet sykdom, hjernehinnebetennelse og andre alvorlige konsekvenser.

Selv kalt eplesnegler, men kommer ikke med en velsignelse, men også ikke kommer med livet, faktisk provosere en masse problemer.

snegler Origin Sør-Amerika Amazonas-bassenget, er det engelske navnet Apple snegl, det er også kjent som eple snegler, store snegler. Naturligvis distribuert i Brasil, Argentina, Paraguay, Uruguay og andre land. På 1970-tallet i den siste verden ble det introdusert til Taiwan og senere introdusert til Guangdong. Dette materialet har sterk reproduksjonskapasitet og blandet smak, så det er tøft å bo i mange deler av Kina. Men det er helt klart ikke likt i mange land har blitt utpekt som invaderende fremmede arter, vil Kina Environmental Protection Administration bli inkludert i den første gruppen av snegler invadere Kina de 16 mest skadelige fremmede arter i 2003.

for landbruk, eplesnegler er definitivt den svarte sauene som rase raskt, stort hode, voksne snegler har 7 cm i størrelse. De liker å mate på anbud stilker og blader av avlinger, kan paddy frøplanter tillate natten & ldquo; & rdquo;, skallet alvorlig innvirkning på avlinger av ris og andre avlinger, for å tilbringe store anstrengelser for å drepe hvert år. I dag fokuserer vi på sneglene på bordet.

hadde innført snegler, virkelig vil ha en høy-protein mat som en nyhet, men på grunn av dårlig smak og markedet, er det ingen store forfremmelse opp sneglene har blitt skilt fra folk i syne, disse årene med å spise snegler Det er ikke uvanlig i noen deler av Sør.

2006 Beijing 100 mennesker spiser halvsteikt snegler infisert med parasitter syke folk oppmerksomme på farene ved eplesnegler, eplesnegler forby landet og mer. Men det er fortsatt noen leverandører i stedet for sement salg av Apple snegler, fordi det samme en skrue, ved hjelp av minst halvert kostnadene for snegler.

Som vanlige diners, kan vi begge ikke kontrollere tradere & ldquo; & rdquo;, substitusjon kan heller ikke slutte Lachao deilig escargot, og hvordan du gjør det ville ha å lære å identifisere, hvis funnet unormale eller kokt snegler ,? Aldri spise.

Hvordan skiller du mellom snegler og snegler?

Noen eksperter har gitt en måte å identifisere dem på. Se farge, mørkere sement, vanligvis grønn-brun, grønn-brun hovedsakelig kjøtt; GAS lysere farge, kjøtt har lysere snegl kjøttfarge, mer gulaktig hvit. Du kan også se formen, snegler generell størrelse større enn sement, skrukork mer flat og smidigere, ryggvirvel enden av en flat, kort, det er som navnet antyder en & ldquo; rik stat & rdquo; følelse, og sneglen hodet er generelt små, Hvirvelens hale er lang og spiss, og skruenhetens form er relativt rund.

liker å spise snegler diners, hvis vi finner en større hode enn flate, korte små hale snegler, må være årvåken, ikke sikkert det beste å spise. Tross alt, hvis du ikke spiser det en gang, kan du ikke garantere at det er greit hvis du spiser det galt.

Det er også sagt på Internett at når sneglen er grundig tilberedt, vil det redusere risikoen for infeksjon med parasitter. Men noen av boder utenfor, i jakten på smaken, rør-metoden, det er vanskelig å sikre at parasitter blir drept. Selv om du tar det hjem og koker det, har du tid til å spørre. Det er ikke en veldig betryggende håndtering mat med midler så mye trøbbel, er det bedre å spise mer sunn og trygg. Ifølge online spist eplesnegler og små samarbeidspartnere som eplesnegler ubehagelig lukt, dårlig smak. Det er ikke godt å spise og farlig, hvorfor bry deg ?!

Leave a Comment