Kan du drikke rødvin med utgått vin?

Kan du drikke rødvin utløpt (dataark)

Bruker spurte: Nylig sendte mine slektninger meg to flasker rødvin og les instruksjonene. Er utløpt i 3 måneder. Jeg sa at disse to flasker rødvin fortsatt kan være full. Det er ikke at folk sier at vinen er mer duftende. Men mannen min sa at du ikke kan drikke, siden produsenten har indikert holdbarheten, noe som indikerer at vinen vil forverres og ikke kan forbrukes etter utløpet. Fordi jeg føler at det er synd å kaste det bort, slik at vi alltid kan forkoble de to flasker vin, kan du fortsatt drikke utgått vin? Har drikking en effekt på kroppen?

Ekspert Svar: Jo mer vin, jo mer duftende, vinen er vanligvis mer enn 20 grader alkohol. Hvis alkoholen med et alkoholinnhold på 20 grader eller mer er godt bevart, vil det produsere noen duft etter noen år. Det er imidlertid verdt å minne om at ikke alle viner er mer duftende og duftende. For viner med et alkoholinnhold under 20 grader er det lett å gjære etter lang lagringsperiode, og bakteriene invaderer og forverres. Derfor er rødvin som har gått ut i 3 til 4 måneder, ikke egnet for forsiktighets skyld.

Leave a Comment