Varm mavegrøt i den kalde vintersesongen, fire metoder for konserverte eggmager kjøttgrøt

Vinterværet er kaldt, og mange av kroppens organer må være varme. I dag vil Xiaobian anbefale til alle å praktisere varm hudgrøt om vinteren, og drikk mer grøt for å øke levetiden. Xiao Bian sammen og for å lære om vinteren varm mage grøt enkle praksisen det
statement :! Kilde nettverket, hvis overtredelsen, vennligst informer

Først øve

Ingredienser: Ris , konserverte egg, gris magert kjøtt.

Krydder: Koking vin, stivelse, salt, veldig frisk soyasaus, sjalott, ingefær, kylling, sesamolje, hvit pepper.

Øvelse:

1. Ris blir rengjort, lagt i beholderen med grøt, tilsett vann, og juster til grøtnøkkelen. (I bruk trykkokere.)

2, svinekjøtt snitt Ding, to skjeer vin, halv skje smak meget friskt soyasaus, mengden av stivelse, saltet fiskeaktig velsmakende. (Hovedsakelig benyttet for å farge soyasaus, kan holde; vin oppnådd kan sette litt mer enn den aktuelle koke, hovedsakelig for å lette den grøt mens innsiden er betegnet tilfeldig lett hvis det er for tørt lett pelletisert ..)

3, de bevarte eggene vaskes og kuttes i små biter, skalotene er hakket med grønn løk og ingefæren er hakket. (Mange mennesker liker ikke å sette 皮蛋瘦肉粥 ingefær, dette avhenger av personlige preferanser.)

4, umiddelbart etter grøt kokt inn grøt utpekt uformell hvitt ved siden av svinekjøtt.

5, legg til ingefær, konservert egg, noen dråper sesamolje, kylling, salt, hvit pepper å koke. (Hakket svinekjøtt og koker tjuetre minutter lignende, eller smake ikke anbudet, hvis du ikke liker sesamolje eller hvit pepper kan holde sine egne gratis krydder.)

6, kokk tjuetre minutter av varmen, overføring Du kan legge hakkede grønn løk. (Til slutt satte hakket vårløk, trykkende med grøt av å føde Congxiang.)

komfyr spektrum Tips

1, har mange mennesker ikke liker å sette 皮蛋瘦肉粥 ingefær, ingefær tror jeg Jeg kan gå til 腥, og etter utgivelsen er smaken veldig duftende, dette er en personlig preferanse.

2, kjøttdeig marinert saus blir i hovedsak brukt for å farge og for å være tett, sted enn koking vin kan ha en litt mer hensiktsmessig, hvis det er for tørt, så potten er lett å forme gruppe.

3, slutten av kokk svinekjøtt som tjue-tre minutter, holder Huanen smak, sesamolje og lignende kan ikke holde hvit pepper, vårløk sisteplass, med varme grøt av Congxiang fødsel.

II praksis to

Materiale: ris 150g, 2 egg, svinekjøtt 90 g, salt, kylling, vin, stivelse, sesamolje, vann.

Øvelse:

1. Legg risen i en bolle og vask den, suge den i vann i 30 minutter.

2, avløpet av vannet etter vasking igjen fuktet ris inn i potten, vil mengden av vann ble tilsatt, den mengde vann som er omtrent 2 ganger det normale koke, koke starter.

3, etter at vaskevannet fuktet svinekjøtt blødning, og deretter kutte ledningen, og deretter sette en liten mengde av salt, kylling, vin, stivelse grep blanding jevnt marinert i 10 minutter. De bevarte eggene er hakket og kuttet i små biter.

Forrige12Neste

Leave a Comment