Snakk om kostholdsbehandling mot hud kløe tørr

Snakk om kostholdsbehandling mot hud kløe og tørrhet. Kløe symptomer, og mer ytelse i eldre mennesker, er kroppens hud inaktiv, blir tørr og ru, nerveendene i huden kløende og lett irritert, vanligvis manifestert som kløe, til neste år når ankomsten av våren gradvis Redusert og forsvunnet.

Alder på 60 år eller eldre på grunn av sebaceous kjertel hypofunksjon, huddegenerasjon og andre årsaker, er forekomsten høyere. Når kløende hud, må ta hensyn til følgende fire punkter:
en

, bruker du clutchen, ellers vil det skade huden,

2, Mo altfor hyppig bading til en gang i uken i tillegg. Ikke bruk alkaliske badeprodukter, slik som såpe og lignende, fortrinnsvis med et surt badesåpe;

3, fortrinnsvis i vinter slitasje bomull undertøy;

4, lys diett, spise Grønnsaker, frukt, vann og vitamin A, vitamin E. Unngå krydret, ånder og sterk te.

Utilstrekkelig blodmangel forårsaket av tørrhet kan oppnås med matterapi og formel. Hvis det er vinterhud kløe, og både ansiktssalg, svimmelhet, søvnløshet, etc., er det forårsaket av utilstrekkelig blodmangel, kan du bruke diett og metode.

formel I. Åtte hud grøt: 100 g gulrot, Baiji 10 gram 20 gram medlar, sjøpølse 20 g, 100 g svinehud, 100 gram ris, velling. Ta 2 ganger om dagen, 1 gang på middag og kveld.

formel II rehmannia Angelica grøt: med rehmannia 30 g, Angelica 20 g, 40 g av ris, grøt slutt legge en litt appelsinskall, 2 ganger daglig, kl, natt, 1st.

formel III Millettia krem: 500 g av stekt i vann Millettia 3 & ndash; 4 minutter, filtrert juice, konsentrert concoction med Weihuo, pluss 500 g sukker, laget av en tykk pasta Bare bra.

Det er symptomer på chapped, ikke lys, beskyttelsen er den første, huden er chapped, og det skjer hovedsakelig i hender og føtter. Mange tror at hendene og føttene er hakkede eller tornene rundt neglene skyldes mangel på vitaminer, slik at de bruker mye kosttilskudd. Faktisk er mangelen på vitaminer bare en av grunnene, ikke for å kompensere, men også for å beskytte hender og føtter. I vinter, la hender og føtter bør unngå kontakt med vann, ikke bruk grunnleggende hånd-vask væske, vaske hender og føtter etter påføring håndkle tørr, ikke bruk håndtørrere, huden er tørr, gjelder mer å knekke krem, glyserin og andre ikke-irriterende av olje, må du ikke berøre vaskepulver, sement og andre kjemiske produkter, for ikke å skade huden, når friluftsliv, bør ta forholdsregler, påfyll for kroppen er også svært viktig, i tillegg til å drikke mye vann, spise mer frukt enn tre måltider om dagen Spis mer fullkorn med rikelig med korn og rimelige ordninger. Her er noen medisinske dietter som fukter huden, noe som har en viss effekt på chapped og frostbit.

en diett: Holly datoer pot gris: den enukleert jujube 20, Maodongqing 50 gram, 30 gram tørket appelsinskall, vasket en gris. Tilsett riktig vannmengde i suppen, først koker vannet med en hard brann, legg deretter alle ingrediensene, bruk middels varme i ca 3 timer, tilsett litt salt.

Diet II: southern aprikos fruktsuppe: Ta fig 8, og deretter vasket med vann, kuttet i to, står, 15 Kernan aprikos skrelles; Tangbao den passende mengde vann ble tilsatt, først med den rasende vannet koke, og deretter legge fiken, aprikoser syd og 5 gram tørket mandarin skall ribber 500 gram, og fortsetter å koke over middels varme ca 2 timer, tilsett litt salt kan være.

Det er mange typer hudsykdommer som kløe, dermatitt, eksem, etc., som er vanlige i tørr vår, sommer og høst. Pasienter i sitt daglige liv må ta hensyn til forebygging og beskyttelse, kløende hud Unngå hard tid med clutch eller bade for ofte, bør du unngå krydret mat eller munn kontakt med vaskemidler og andre kjemiske produkter, for å unngå tørking og kløe eller eksem og sprukken situasjonen er mer alvorlig .

Leave a Comment