Ekspert: Spise fårkjøtt om vinteren Tonic trenger også et rimelig måltid

22. desember er de 24 solvarmevilkårene vinter solstice. I Kina, vintersolverv i vanen med å spise kjøtt en lang historie, lammekjøtt øm, både for å holde ut kulden, men også gjøre opp kroppen. Men eksperter minnet om at selv om lammet er bra, er det ikke grådig, og ikke alle er egnet til å spise.

assisterende direktør i Chongqing Cancer Hospital Nutrition Department ernæringsfysiolog Yang Zuan rapporter, kinesisk medisin, lam av varme, varme i dispelling har, Varmer blod, milt forrett effekt, og derfor å spise i vintersolverv og vinteren Fårekjøtt kan fremme blodsirkulasjon, akselerere stoffskiftet, og motstå kaldt for å nære kroppen.

Eksperter er oppmerksom på at selv om sauttprotein er lite fett, er det også viktig å være oppmerksom på mengden inntak. Kinesiske innbyggere 50 «65-årige voksne har et gjennomsnittlig daglig proteinbehov på 60 gram for menn og 50 gram for kvinner. Derfor, om vinteren bør ikke spise for mye kjøtt, være forsiktig overdrevent inntak av protein, økt gastrointestinal byrde.

I mellomtiden in vivo inflammasjon, leversykdommer, kreftpasienter og andre grupper, egner seg ikke tonic lam. & Ldquo, på grunn av den høyere proteininnhold av kjøtt, leversykdom kan forårsake lever kan ikke fullstendig metabolisert, lever byrde tilbakefall av leversykdom, eller verre etter å ha spist. & Rdquo; Yang Zuan nevnte kreftpasienter etter kjemoterapi, gastrointestinal funksjon forholdsvis svak, hvis rik på høyt proteinkjøttforbruket kan forårsake fordøyelsesbesvær og andre problemer. (Reporter Li Song)

Leave a Comment