Spis seks typer grønnsaker Fast vekttap: lemonade kan fjerne fettet

Nettverks legender

lemonade kan fjerne fett, fremme metabolisme

lemonade drikke kan gjøre for å gå ned i vekt? Internett legende, kan lemonade være fet løsning, fjerne overflødig fett, fremme metabolisme, fjerne liket av avfall og giftstoffer i ulike organer, forbedre fordøyelsen. Det tar bare 5-7 dager for sitronen å bidra til å fullføre selvrensningen.

Dessuten kan lemonade fortynne ønsket om å spise, i tillegg til 15 minutters trening om dagen, vil vekttapet være betydelig. Angivelig, er denne dietten nå den mest populære i Japan, drive sin egen hjemme kan oppnå vekttap resultater, er det som kalles & ldquo; husmor & rdquo; type drikke diett metode.

Ernæring eksperter

bleking kan fortsatt gå ned i vekt tull

For & ldquo; drikke sitron Slimming & rdquo; argument, Sixth Affiliated Hospital of Clinical Nutrition mester Ren Heqing Negativ holdning. Hun bemerket at det viktigste næringsstoffer sitron tillegg til karbohydrater, i tillegg til kalsium, fosfor, jern og vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, niacin, og lignende. Drikk med frisk sitron dynket i vann eller juice, på grunn av den ekstremt rike vitamin innhold, for å forhindre og eliminere pigment i huden, spille en rolle i skjønnhetspleie, men ikke har en slankende effekt.

& ldquo, for å oppnå vekttap, må du gjøre deg » & rsquo;, som lever utenfor deres næringsinntak under metabolismen av forbrukte næringsstoffer. Men så langt er det ingen vitenskapelige bevis for å bevise sitron scavenging fett, øke stoffskiftet effekt (kun kjent skjoldbruskkjertel hormon-lignende stoff kan øke kroppens metabolic rate). & Rdquo; HE Qing sa, men også på grunn av PH verdien er svært lav sitronsaft, magen er ikke gode mennesker, kan drikking også stå diaré.

Hun minner også spesielt vekttapsfamilien om at vekttap skal være gradvis, prøv å kontrollere inntaket av fettete matvarer og sukker, pluss passende trening. Hvis du ønsker å drikke øker metthetsfølelse til diett, fører dårlig ernæring kroppen, så er ikke bare lett å rebound, kan også føre til gallestein og elektrolyttforstyrrelser. «Det endelige ansiktet er gult og tynt, og ånden er sløv. Selv om den er tynn, blir den ikke vakker. «

De seks grønnsakene som anbefales av leger kan bli slanket ned!

1, agurk

agurk inneholder vitamin C, vitamin B-familien, og mange spormineraler, inneholder det rike næringsstoffer, rå skarp og forfriskende smak. Fra næringsmessig synspunkt inneholder agurkhud rike næringsstoffer og bør konserveres rå. For å hindre at skadedyrsresteret skader menneskekroppen, bør agurken vaskes i saltvann i 15-20 minutter før det vaskes av rå mat. Ikke klemme hodet når saltvann til røttene av agurk, for å opprettholde integriteten av agurk, for å unngå tap av næringsstoffer fra snittflaten i prosessen av boblen. I tillegg bør salatdressing bli spist nå, ikke legg det etter lang tid, dette vil også fremme vitamin tap.

2, tomater

Tomater er rike på vitamin A. Vitamin A er godt egnet for øyevern og hudreparasjon. Kaldtomater spruter ikke sukker bedre, ellers kan søthet påvirke appetitten. Overvektige, diabetikere og hypertensive pasienter bør ikke spise sugared tomater som kalles «Snow Man Mountain».

3, paprika eller pepper

Pepper er den rikeste maten i alle grønnsaker. Vitamin C kan forbedre kroppens immunitet og bidra til å bekjempe ulike sykdommer. Det er lett å varme en kald sommer, og går ofte ut, mer kontakt med det ytre miljøet, også økt sjansen for infeksjon, så de trenger å forbedre sin immunitet.

4, selleri

Selleri rikt på fiber, kalium, vitamin B2, vitamin (også kalt nikotinsyre) og andre ingredienser. Været er varmt om sommeren, folk er lett å bli sint og forårsaker tørr avføring. Samtidig mister folk mer vann når det er varmt, og det er lett å forårsake ubalanse mellom natrium og kalium. Selleri kan hjelpe folk til å laxere og regulere natrium og kaliumbalanse. Vitaminer på human hud, nervesystemet og appetitt er berørt, hvis kroppen mangler vitamin B2, er det lett å forårsake tretthet tretthet og munnsår. Selvebladene inneholder mer næringsstoffer enn stilkene, og det er synd å forlate dem.

5, kål

kinakål høy kostfiber og vitamin A-innhold, sommersolen skinne spise fersk kål, bra for øyet, skjønnhet. Men ikke spis kinesisk kål som har blitt lagret for lenge og har for mye næringsstap. I tillegg er ikke magesår heller ikke egnet for rå kinesisk kål, for ikke å stimulere gastrointestinale sår.

6, aubergine

Aubergine inneholder mer selen enn andre grønnsaker. Kutt anbudet rundt eggplantet i en silke og tilsett litt salt- og sesamolje til salaten. Selen har antioksidant effekter, kan opprettholde normal funksjon av humane celler, forbedre immunforsvaret, menneskekroppen og sykdomsforebygging, anti-aldring, ved metabolisme, også kan spille en rolle ved kreft.
zh-CN»],null,[1],zh-TW»]]]

Leave a Comment