Topp ti lang levetid mat liste: Rød pepper kan fremme metabolisme

Apple: Å spise et eple om dagen kan redusere risikoen for Alzheimers sykdom betydelig. Quercetin inneholdt i epler har ikke bare antiinflammatoriske effekter, men forhindrer også kreftceller i å utvikle seg. Apple er også rik på vitaminer og mineraler, som kan forbedre menneskelig immunitet og forbedre kardiovaskulær funksjon.
Fisk: Folk som bryr seg om hjertesykdommer, bør spise mer fisk, gjøre tre fiskeretter i uka eller spise 30 gram fisk om dagen, noe som kan redusere risikoen for hjerneslag med 50%. Medisinsk forskning har vist at japansk og eskimo som ofte spiser fisk, har en mye mindre andel av kardiovaskulære sykdommer enn de som sjelden spiser fisk.

Hvitløk: Hvitløk kan ikke bare forhindre forkjølelse, men reduserer også risikoen for magekreft og tarmkreft og forbedrer fordøyelsen. I tillegg kan hvitløk også rense blodkarene godt, forhindre blodkarblokkering og effektivt forhindre vaskulære sykdommer.

Jordbær: Så lenge du spiser mer jordbær, kan du fullt ut supplere vitamin C. Jordbær er også rik på jern, noe som kan forbedre kroppens immunitet. Fargestoffene og essensielle oljer i jordbær kan danne spesielle enzymer for å forhindre kreft.

Soya: Soya er rik på lecitin og vitamin B, som kan forbedre tenkning og fremme nervesystemfunksjonen. Soya er også en viktig kilde til vegetabilsk protein, og selv om europeerne ikke er vant til det, bekrefter den nyeste forskningen at den faktisk er bra for helse.

Chili: Rød pepper kan fremme metabolisme og bidra til å miste vekt. Capsaicin kan stimulere utskillelsen av magesaft og forhindre vekst av skadelige bakterier i magen. Søte paprika er også gode for helsen. De er rikt på vitamin C, som kan forebygge kreft og kardiovaskulære sykdommer og forsinke aldring.

Melk: Melk er den viktigste næringsstoffmaten, rik på høyt protein, lett absorbert fett og laktose. Melk er rik på kalsium, vokste opp med å drikke melk kalsium oppbygging kan forebygge osteoporose i alderdommen, men også beskytte nervesystemet og muskel-skjelett fungere skikkelig ofte uunnværlig.

Gulrøtter: gulrøtter er rike P- & ndash; karoten, ikke bare for å beskytte den strukturelle genet, forebygging kreft, men også for å forbedre huden, forbedre syn.

Grønn te: Grønn te bestemmer magiske ingrediensen er katekol, de biologisk aktive stoffer kan hindre åreforkalkning og prostatakreft, men også til stor hjelp å miste vekt, men for å forbrenne fett, daglig Drikk minst 4 kopper grønt te vann.

banan: Bananer er den høyeste karbohydratinnholdet av frukten, inneholder også en rekke sporstoffer, kan forhindre at sukkeret raskt inn i blodet, noe som er rikt innhold av magnesium, spise en banan vil være i stand til å møte kroppens 24 timer 1/6 av det ønskede magnesiumelementet.

Leave a Comment