Når er det best å drikke kjære? Drikk honning vann for å huske denne beste tiden

Lee Road, Haidian District, Beijing Yuquan: For drikkevann helse, ble det hevdet, om morgenen drikke et glass saltvann om natten for å drikke et glass honning vann. Men jeg husker at Health Times publiserte artikkelen «Er det bra å drikke saltvann om morgenen?» Sa at drikking av saltvann om morgenen ikke er verdt å fremme fordi det kan føre til høyt blodtrykk. Noen mennesker fortaler å drikke et glass honningvann om morgenen og drikke en kopp kaldt vann før de går til sengs. Det ble også foreslått & ldquo; tre kopper vann om dagen helse & rdquo;, dvs. tidlig morgen kopp honning vann, en kopp lys te etter lunsj, en kopp vanlig kokt vann før du går til sengs. Så, hva bedre måte å gjøre det

Yu Kang, visedirektør ved Beijing Union Medical College Hospital ernæring 😕 Drikk salt vann om morgenen er ikke til orde, fordi det kan føre til høyt blodtrykk. Du kan drikke kald om morgenen, eller den gamle mannen kan drikke et glass honningvann. Derfor, for de tre argumentene som er fremsatt av Mr. Li, er det fortsatt «alltid honning og vann» i henhold til virkningen av vann, honning, salt og kroppens fysiologiske behov. Det er to grunner til dette:

Etter en natt med søvn har det meste av kroppens vann blitt utskilt eller absorbert. På denne tiden kan det ikke bare tilsettes vann, men også øke ernæring ved å drikke en kopp honningvann på en tom mage. For eldre kan det også fremme avføring.

Drikkevann saltvann om morgenen bidrar ikke til helsevesenet. Fordi under normale omstendigheter, kroppens natrium utføres vanligvis ikke mangler, hvis hver morgen for å drikke en kopp salt vann, en lang tid, er for høy kroppens innhold av natrium, kan det føre til høyt blodtrykk, nefritt og andre sykdommer. Først etter tung fysisk arbeidskraft eller anstrengende trening, fører overdreven svette til tap av natriumsalt, så du må drikke litt lett saltvann for å fylle vann og elektrolytter.

2 Drikker en kopp kaldt vann før du legger deg til sengs, bidrar mer til helsevesenet enn å drikke honningvann. Fordi honning ikke bare er sukrose, men det er fortsatt sukker, så det er ikke hensiktsmessig å drikke før du går til sengs hver kveld. Om natten for å drikke et glass kaldt vann er det nødvendig, fordi noen mennesker drikker nok i løpet av dagen, om natten i tillegg til en kopp vann kan være hensiktsmessig å legge litt vann, og spille en forfriskende, Qingyan, rollen av hoste, men enda viktigere, for en hel kropp Nattens metabolisme forbereder nok vann. Bare vannet i menneskekroppen er tilstrekkelig, og de metabolske aktivitetene til vevscellene kan utnyttes fullt ut. I tillegg, etter lunsjpausen til å drikke litt te lys det er å bli oppmuntret, slik at du kan løfte fettete lunsj tid, og kan være forfriskende, kan ettermiddagen har energi til å fungere bedre.

Leave a Comment