«A la carte» har lært! 14 viktige påminnelser for restauranten

1. Det er best å drikke mindre suppe.

Vanligvis inneholder suppen i restauranten 1,2 og mdash per 100 ml, 2 gram salt. To skåler suppe, du har kanskje spist 5 gram salt.

Sukker som svinekjøttssuppe og kyllingsuppe inneholder mye fett og kolesterol.

Hvis du må drikke, er det best å velge før måltider, for å redusere mengden mat, for ikke å spise ekstra salt. Eller bestille hjemmelaget suppe som tofu suppe, tomat egg suppe. Hvis det er en fest, kan du bestille hvit sopp og så videre.

2. Stiftmat skal være så tidlig som mulig.

Ved middagsbordet, & ldquo; et fat varme retter & ndash; suppe & mdash; stifte & rdquo; serverings orden synes å ha blitt et fast mønster, mange mennesker bare spise grønnsaker til nok vin til å tenke på den peker stift mat. Dette vil tillate folk å spise mye animalsk mat når de er mest sultne og appetittvekkende. Så å spise en fastfood tidlig kan ikke bare redusere byrden av mage-tarmkanalen, men også beskytte blodlipider og opprettholde en næringsbalanse.

Hvis man drikker alkohol, kan brukes i stedet for stiften ved bestilling av andre stivelsesholdige matvarer, slik som grove korn skål inneholdende et eller annet tidspunkt bokhvete, Nudler etc., inneholdende potet, taro eller med en Lotus blad kake, tortilla Vent på stiftmat.
Forrige123456Neste

Leave a Comment