Fjær fjær lit en hensiktsmessig måte redusere syre i lever, selleri og lilje myker opp ned som

, milt jord, mens hensiktsmessig å avkjøle leveren ved rettene å dempe overstrømmende Yang av leveren, for å fremme human harmoni. I dag kommer gud av mat å introdusere deg til to slags ingredienser for fukting og redusering av brann: selleri og lilje. Våren er sesongen av yang qi, og det er sesongen av sterk lever. Så lenge du ikke er forsiktig med kostholdet ditt, er det lett å få leverang og levergener, noe som vil påvirke ditt behagelige liv. Derfor, på våren, hensiktsmessig syre reduksjon og levervekst, for å styrke milten, mens det er hensiktsmessig å avkjøle leveren i leveren for å dempe overdreven lever og yang, for å fremme menneskelig harmoni. I dag kommer gud av mat å introdusere deg til to slags ingredienser for fukting og redusering av brann: selleri og lilje.

Selleri stekt cashew

ingredienser: 100 g selleri, 50 g lilje, 50 g gulrot, 50 gram cashew nøtter, salt, sukker, spiselig olje mengde

Øvelse:

1. Klipp liljen i hodet og halen og del det i flere petals. Vask selleri og kutt det. Gulroten er vasket og skåret i tynne skiver.

2. olje, cashew kald olje i en liten brann fjerne oljen styre standby skarp yngel;

3, ble halvparten av oljen ble dekantert, den nedre åpen ild inn i gulrot og selleri, butyrat gjenværende oljepanne, Rør i ca 1 minutt, og legg i en liten mengde salt og hvitt sukkerrør i ca 1 minutt, slå av brannen og drykk cashewnøttene, jevnt bland og server.

Nutrition Tips:

Først bør vårleverbrannen være basert på nærende yin og nærende Yin

På våren, på grunn av sterk lever, har folk ofte en sterk leverbrann, men leverbrann Også delt inn i ekte brann og virtuell brann. Fordi våren er sesongen germinal yang, denne gangen selv om symptomene blir sint, bør vi ikke spise for mye kald mat til å sende brann, bør kostholdet bemerkes at Sun er fortsatt, sesongens spesialiteter bidra til Germinal yang. Hvis du blir sint, bør du spise den nærende og fuktige maten riktig for å nøytralisere yanget som er for håret for å oppnå homeostase. Hvis du blindt går for å drikke urtete eller spiser annen kald mat på dette tidspunktet, er det lett å undertrykke hårets yang. Fra kinesisk medisins perspektiv er det ikke gunstig å opprettholde helse i de fire årstider.

Foreløpig, vårlever, reduser brann, løp tørr, spis selleri og lilje

selleri er et utvalg selleri, dets helseeffekt ligner selleri. Selleri, søte, bitre, kalde, lunger, mage, lever, har Pinggan varme, utvise vind og fuktighet, for høyt blodtrykk, svimmelhet, hodepine, øye rødt carbuncles og så ha en god effekt. Selv om nesten selleri og selleri helseeffekter, men fordi selleri er en utenlandsk variasjon, kostfiber innhold av mer enn en chip forlatt landet persille, hvis folk tørr våren Huo forårsake tørr avføring, forstoppelse, og mange flere kan spise selleri godt forstoppelse . Hvis vårvannsdampen er for tung og fuktigheten i kroppen er kondensert, kan svelling og vannvirkningen av selleri også spille en veldig god rolle.

Lily, som en blomst, kan spises. Kinesisk medisin, har frisk lilje effekten av uro i sinnet, lunger og hoste, kan den fuktige Gan Liang, hoved hjertet til lungene, være nærende yin. I tillegg kan liljen også roe seg og er egnet for personer som er plaget av søvnløshet. Kliniske studier har vist kan oppnå en mer betydelig effekt. Spring Liver tørr flat ta hensyn til å spise en lett diett, selleri og lilje med ikke bare nærende yin, fra smaken, jo mer lys som er i tråd med forutsetningene.

Leave a Comment