Ti år med kyllinghode vinner 砒 krem! Legen fortalte deg at disse 8 slags kjøtt ikke kan spise

Kyllinghodet kan ikke spise: Det er en folkesang i Kina: Ti år med kyllinghodet vinner 砒 krem. Hvorfor er den gamle kylling, halshugget større giftigheten av det? Medical ekspert analyse, er årsaken i rang kyllinger vil spise skadelige tunge metallgjenstander, som spiser eller om området er kreftfremkallende.

grisen nakken klump kan ikke spise kjøtt: bør være lett å spise gris halsen, etc. I tillegg til grå, gul eller mørk rød klump av kjøtt, som er kjent som noe utdatert, fordi disse stedene inneholder mye bakterier og virus, Hvis spist, er det lett å kontrakt sykdommen. Fish » svart » kan ikke spise: fisk har en svart film belagt på begge sider av bukhulen, er de fleste fiskeaktig, jordaktig mest konsentrerte del, som inneholder en stor mengde av lipidklasser, lysozym og andre stoffer.

avian » vingespiss » kan ikke spise: øvre butt fjærkre kyllinger, ender, gjess og andre deler av den lange halen, vitenskapelige navn » «, Bursa lokal lymfe legeme konsentrasjon, fordi lymfe makrofagene kan sluke bakterier og virus, kan karsinogener til og med svelget, men kan ikke brytes ned, slik at fjærkre-quot; vingespiss » er skitt & ldquo; depot-rdquo;.

kan ikke spise kylling halsen: spiser ikke kylling nakke and halsen hud, og ikke spise luftrøret. Den inneholder mye høyt kolesterol, så det er best å ikke spise disse delene.

Fish & ldquo; black & rdquo, kan ikke spise: fisk har en svart film belagt på begge sider av bukhulen, er de fleste fiskeaktig, jordaktig mest konsentrerte del, som inneholder en stor mengde av lipidklasser, lysozym og andre stoffer.

Sheep » hengende ribber «: sau » opphengsskinner og quot; (også kalt » sko Gaultheria «), generelt kuleformet, string partikler, er en sykdom som forekommer i hoven organisasjon.

Oppdrett » tre kjertler » kan ikke spise: skjoldbruskkjertelen hos svin, storfe, sau og andre dyr, nocardia, lymfekjertel lesjoner er de tre » skadelig fysiologisk organ «.

Kanin-quot; duft kjertler og quot; kan ikke spise: på begge sider av ryggen på rottene subcutant genitalia mus adenovirus, adeno neste mus mus rotte mus brun brun kjertel og rektal vegg både i endetarmen kjertel, veldig fishy smak, spise mindre fjernet, vil føre til at kaninen å svelge.

Leave a Comment