Surprise! Etter å ha spist nudler, kan trening være dødelig?

Etter å ha spist nudler bevegelse kan bli drept – i det nylig avsluttede American Academy of Allergy, Asthma and Clinical Immunology årsmøtet, Dr Professor Yin Jia Beijing Union Medical College Hospital unormal (allergisk) reaksjon av familie og kulturelt nivå rapporterte et overskudd på 15 tilfeller Etter å ha spist pasta, trening-indusert anafylaktisk sjokk og tilfeller.

Ifølge rapporter er sykdommen medisinsk referert til som «hveteavhengig trening-indusert anafylaktisk sjokk». Dette er første gang en kinesisk lege har rapportert til en verdenskvinne. Kina, som andre land i verden, har også anafylaktisk sjokk forårsaket av å spise etter å ha spist pasta.

Yin Jia sa, & ldquo; Hvete avhengig utøvelse-indusert anafylaksi & rdquo, er en pasient etter inntak av pasta i løpet av 6 timer hvis den bevegelse, kan fremkalle alvorlige allergiske symptomer, men utøver ikke allergi Reaksjons symptomer. Etter Kina i det siste ikke blir rapportert av sykdommen, men pasienter for noen år siden, til en uforklarlig tilbakevendende sjokk etter to års diagnostikk og analyse, den endelige diagnose av pasientens & ldquo; hvete-avhengig utøvelse-indusert anafylaksi og rdquo;. I de følgende årene har hun og Dr. Wen Liping etter hvert diagnostisert dusinvis av slike pasienter.

Yin Jia sa: «Mat-avhengig trening-indusert anafylaktisk sjokk» er en spesiell type matallergi. Bevegelsen skjer innen seks timer etter inntak hos pasienter med reker, selleri, hvete og andre matvarer alvorlige allergiske reaksjoner, vil lyset briste kroppen kløe, rødming, urticaria, larynksødem, dyspné, astma og andre symptomer, alvorlige tilfeller Det kan være en dråpe i blodtrykk og bevissthetstap. Plutselig begynnelse, hvis du holder deg borte fra sykehuset, hvis du ikke er reddet i tid, vil det føre til livstruende.

I løpet av det siste tiåret, den globale utbredelsen av matallergi økt betydelig, på grunn av forekomsten av mat-indusert anafylaktisk sjokk også økt år for år. Wen Liping sa at anafylaktisk sjokk er en vanskelig tilstand som kan induseres av en rekke årsaker. Den nåværende innenlandske diagnosen «matavhengighetsøvelse-indusert anafylaktisk sjokk» er hovedsakelig avhengig av legenes detaljerte forespørsel, omfattende analyse og allergenundersøkelse. Hun minnet anafylaktisk sjokk behandling av pasienter med å spise bør gis før utbruddet av legen så detaljert som mulig når miljøet og fysiske tilstand.

Leave a Comment