Anbefalt ti typer gjøre deg mindre syk fantastisk mat

Først bær frukt

Ifølge US Department of Agriculture studie viser at blåbær inneholder de høyeste antioksidant frukt, kom på andre plass er liten Tranebær, etterfulgt av brombær og jordbær. Bringebær farge fra pigmentet antocyanin, kan antioksidanter nøytralisere frie radikaler. Dette frie radikalet kan forårsake kroniske sykdommer som kreft, hjertesykdom og så videre. Hindbær, spesielt tranebær, kan også forhindre urinveisinfeksjoner.

For det andre meieri

meieriprodukter gir kalsium er ikke bare god mat, men det inneholder en masse av protein, vitaminer (inkludert vitamin D) og mineraler. Disse elementene er alle viktige elementer i kampen mot osteoporose. American Dietetic instruksjoner foreslår at du inntak av 3 porsjoner med magre meieriprodukter hver dag, er bærende aktivitet også anbefalt å gjøre trening hver dag, kan du bygge sterke bein.

Tredje, lipidfisk

Fisk inneholder mye omega-3 fettsyrer. Disse fiskene inkluderer laks og tunfisk. Denne fettsyren bekjemper sykdommen, bidrar til å redusere blodfett, og forhindrer blodpropper forbundet med hjertesykdom.

Fjerde, vegetabilsk mat

I sykdomsresistent mat er grønnsaker også den beste typen. Disse grønnsakene inkluderer spinat, kale, kål og salat. De inneholder alle store mengder vitaminer, mineraler, beta, karoten, C-vitamin, folsyre, jern, magnesium, karotenoider, fytokjemikalier, antioksidanter. En Harvard studie funnet at å spise de matvarer med høyt magnesium element, slik som spinat, kan redusere sannsynligheten for utvikling av diabetes type 2 sykdom.

Femte, hele korn

Disse matvarer inneholder hele korn næringsstoffer fra raffinert korn i bot tatt. Disse ingrediensene inneholder elementer som er gode for hjertes helse som folsyre, selen og vitamin B. Disse elementene styrer også din vekt og reduserer risikoen for diabetes. Fiberinnholdet gjør at du føler deg sulten i tiden mellom måltider og fremmer fordøyelsen.

Spis minst tre porsjoner fullkorn per dag: hele hvete, bygg, rug, hirse, alfalfa, brun ris, vill ris og full hvete pasta, brød, brød og frokostblandinger. Ifølge American Dietetic Association er anbefalt daglig inntak av fiber 21-38 gram. Selvfølgelig, den spesifikke mengden inntak avhenger av kjønn og alder.
Forrige12Neste

Leave a Comment