Nøye døde av magekreft spise bort fra magen ni mat

I dag, flere og flere unge mennesker som lider av mageproblemer, spesielt hva spiseforstyrrelser, som ofte forblir opp sent til å jobbe overtid. Hvis magen er funnet å kurere eller vente? Mange mennesker tar den holdningen uansett om, faktisk gjør det er ikke ønskelig, fordi det kan være alvorlige magekreft. Den riktige måten er å aktivt behandle mageproblemer, spiser vanligvis mer magefôr.

Vær forsiktig med hvor han døde av magekreft

Det er slik et gammelt ordtak: Ten ni magen, spesielt i den travle moderne samfunn. Fra forekomsten synspunkt, magesår, funksjonelle mageproblemer inkludert kronisk atrofisk gastritt det siste, bare de eldre vil lide, og nå unge mennesker inn i den høyeste forekomsten av mageproblemer. Uregelmessig kosthold, arbeidspress, overdreven alkohol og tobakk og andre mage er en høyrisiko-grupper i befolkningen.

Nå medisin har vist at GI er kroppens største endokrine organ, på grunn av den enorme stress forårsaket av endokrine lidelser, gastrointestinale hormon lidelser, og folks dagligliv uregelmessig spising er en viktig årsak til mageproblemer. Derfor er justering av de daglige vanene den viktigste forutsetningen for å forhindre mageproblemer.

magen skade kan være svært fleksibel, det hadde gastrointestinal sykdom er behandling eller vente? Selvfølgelig regelen, bare for å oppdage den grunnleggende riktig medisin for å løse problemet på et tidlig stadium.

Ikke magen dra død, faktisk sannsynlig å dra seg til kreft hvor mage polypper og noen kronisk atrofisk gastritt mer sannsynlig å utvikle magekreft ;! lang lidelse ulcus eller mage reseksjon er gjort Pasienter kan også utvikle kreft.

Så hvis du har tilbakevendende mageubehag, bør du oppsøke lege, tidlig oppdagelse, tidlig forebygging og tidlig behandling, som lege og tar medisiner for symptomer. Personer som lider av mageproblemer, bør alltid ta hensyn til loven og den tiden av smerte, vanlig endoskopi.

Spis mer mat fra magen av 9

For å hindre magen kom til døren, det beste i livet å være en god condition kosthold, spise mindre mat Shang Wei, Huwei mage spise mat.

grøt

grøt lett å fordøye, særlig ris pudding, som inneholder peanøtter, mandler, sukker og andre varme høyere og mer rikelig, bra for magen. Friske jordnøtter er rik på protein og fett og kan effektivt beskytte magen.

Det 3-punktsprinsippet om nærende frokost: Lett å fordøye, anti-irritasjon, flerernæring. For eksempel: egg, suppe, egg suppe, kokt egg, bønner, soyaprodukter, grønnsaker og frukt.

Anbefalt oppskrift: 1 flaske yoghurt eller et halvt pund av fersk melk, havremel, dampet eller kokt egg, frukt (vannmelon, banan), eller nudler.

Spinat

søt og kul, kan fukte Lever, fordeler magen, gjennom forstoppelse. «Herbal» i å si & ldquo; Lee fem indre organer, mage, bakrus. & Rdquo; spinat kan fremme magesekken og pankreatisk sekresjon, økt appetitt, hjelper fordøyelsen, rikt på fiber kan også hjelpe tarmperistaltikk som fordelaktig avføring.

I spissen av problemet med å spise mage, kan spinat også spise i moderasjon. Men være forsiktig når spise spinat fordi spinat høy oksalsyre innhold, vil overdrevent forbruk av ord hindre kroppens opptak av kalsium.

Så når de spiser spinat bør unngås med tofu, tang og andre høye kalsium mat til å spise, eller lett koke før koking, fjerner oksalsyre.

Kål

Milt Mage, lindre smerte, hevelse avgiftning, diurese varmeeffekt, kan brukes til å varme forårsaket av tetthet i brystet, tørst, sår hals, vansker med vannlating, øyne og ører er ikke Cong , dårlig søvn, felles svakhet og magesmerter. C-vitamin og andre ingredienser har en smertestillende effekt og fremmer sårheling.

kål og bygg, tørket appelsinskall, honning og småkoke i behandling av epigastrisk smerte, abdominal fylde og magesår, og røde bønner, melon, småkoke kokt sukker kan hevelse diurese. Defekasjon og milt og magesvikt bør ikke spises.

Carrot

søt flat, & ldquo; i gassfyll, Lee milt membran, Kjør mage, fem organer, det er helsekost effekt & rdquo;. Rik karoten kan omdannes til vitamin A, noe som kan forbedre synet, øke motstanden og forhindre luftveissykdommer. Karoten er fettløselig og serveres best med kjøtt og smaker bedre.

Karoten er fettløselig og serveres best med kjøtt og smaker bedre.

Gresskar

«Compendium of Materia Medica» poster: & ldquo; gresskar og varm, søt, Rupi, mage og rdquo;, kan Buzhongyiqi, anti-inflammatorisk og smertelindring. Dens rike pektin kan brukes til å avgifte bakterier og giftige stoffer, inkludert tungmetaller og bly.

Samtidig beskytter pektin magen mot irritasjon og reduserer sår. Du kan bruke gresskar til å lage grøt eller suppe for å nære magen.

Mango

kinesisk medisin, mango søt og sur, kjølig, ikke-giftig, har en varme væsken, tørst vanndrivende, oppkast og mage og andre effekter. Mango er spesielt egnet for magen yin-mangel, tørste, tørr hals, mage svakhet, oppkast, svimmel som emboli. Mango inneholder sukker og vitamininnhold er meget høy, spesielt vitamin A-innhold utgjorde de fleste frukter, samt forbedre synet.

Apple

Apple Sweet, kjølig, kan milt qi og mage, rå kroppsvæske, egnet for milt spise mindre, mage Yin mangel, Yin magen sykdom. Kokte epler kan bare diaré og magesekk, tilberedt mat med unntak av noen vitamin tap, men Apple kan beholde det meste av næringsstoffer. Kokt pektin vil spille rollen som adsorpsjon, ville det bli lettere absorbert toksisk

Ananas

ananas søt flate, som har Jianweixiaoshi, milt diaré, Qingwei Tørst og andre funksjoner. Per 100 gram av ananas frukt inneholder opp til 30 milligram vitamin C, og rik på vann, passende forbruk av nefritt, hypertensive pasienter ha nytte. Den inneholder masse og papaya enzym som bryter ned som en slags protein, så det myke kjøttet, blodpropp fordøyelsen. Ikke spis for mye ananas hver gang, overdreven forbruk er skadelig for magen.

Cherry

Eksperter påpeker at kirsebær næringsrik, karakterisert ved at innholdet av jern er særlig fremtredende, mer enn sitrus, pærer og epler mer enn 20 ganger, rangering først i frukten. Cherry varm, søt og litt syrlig, med Bu Zhong Yi Qi, tune in fordeler Yan effekt, milt forrett. Det bør bemerkes at kirsebær er en brann, ikke mer mat, kropp wang bør ikke spise eller spise.

Påminnelse: Magen også ta hensyn til å utvikle gode matvaner, mat til å fjerne, myk, løs-baserte, måltid til vitenskap, bør ikke stå eller sitte og spise huk spise, bør være vanlig kvantitative, hver moderat mengde av måltider, regelmessige måltider om dagen, til den angitte tiden, enten sulten eller ikke sulten, bør ta initiativ til å spise, bør være hyppige måltider, spiser bare syv fulle måltider, unngå overspising eller sult eller metthetsfølelse, kvitte seg & ldquo; & rdquo;, søvnløse netter måltid sult og måltid kosthold, magen opprettholde en regelmessig aktivitet.

Leave a Comment