Hva er effekter og effekter av tomater? Introduksjon til bruk av tomater

I dag har friske frukter og grønnsaker gradvis blitt hovedpersonene på bordet vårt. Vi bekymrer oss bare om grønnsakene har kjemiske rester av plantevernmidler, men de ignorerer naturlige giftstoffer i selve maten. Mange frukter og grønnsaker inneholder naturlige giftige stoffer. Noen spesielle deler av frukt og grønnsaker er også mest utsatt for plantevernmidler. Matforgiftningshendelsene forårsaket av dette året forekommer ofte.

a, tomater som inneholder giftstoffer slike

grønne tomater som inneholder Tomatine

lykopeninnhold på tomater mest rikelig, antioksidant, Anti-stråling, anti-aldring, styrke motstand, redusere forekomsten av prostatakreft. Men merk at ikke har blitt kokt grønne tomater, ikke kan spille rollen som lykopen, dårlig ernæring, og tomat som inneholder giftige glykosider åpenbare, om en mann kort inntak av tomat base, kan det bli forgiftet symptomer. Derfor anbefales det å velge friske røde, naturlig modne tomater. Noen tomater har blå røtter og er best avhende før forbruk.

Stammer og blader inneholder glykaloalkaloider

Selv om tomater er populære i mange land, er de faktisk giftige. Selv om kjøttet selv ikke inneholder giftstoffer, er dets stilker og blader fulle av et kjemikalie som kalles glykoalkaloider. Dette stoffet er mer rikelig i ville tomater, men kunstig dyrket tomater har fortsatt noen effekt. Denne typen ting kan føre til gastrisk dysfunksjon og angst. Stengler og blader kan brukes som matlagingskremer, men må fjernes før forbruk. Denne kjemikalien er svært effektiv, og faktisk brukes den ofte til å deworm.

For det andre faste å spise tomater lett å vokse steiner

tomater inneholder mer garvesyre og pektin, faste, de vil danne klumper av varierende størrelse under handlingen av magesyre, hvis disse Den harde blokken kan ikke nå tynntarmen gjennom pylorus, og det vil forbli i magen for å danne mage steiner. Små mage steiner er like store som aprikoskjerner, og da vil de akkumulere. Hvis mage steiner ikke kan slippes ut naturlig, vil det føre til gastrointestinal obstruksjon, sterke magesmerter øvre, oppkast, og selv oppkast og andre symptomer. Videre, siden de fleste tomater garvesyre-konsentrasjonen i huden, når tomater deastringenting, karakterisert ved at garvesyre er det ikke mulig å Tuojin det hele tatt, slik at huden for å spise mer sammen for å danne steiner. Matinntak frekvensen av stein formasjon i magen og tomater, syresekresjonen og gastrisk motilitet og andre faktorer, så noen ganger spiser litt i forhold til mennesker, som ofte spises rå hud, og ofte faste å spise mennesker, sjansen til å få mage steiner Langt høyere enn andre.

tomat eggerøre beste praksis

tomat eggerøre er en av de mest populære rettene folk, men hvordan du får næringsrik og deilig stekt parabolen er lært. I dag skal jeg lære deg et godt måltid, og legg til litt tomatsaus.

tomatsaus er tomatpulp etter å ha brutt pastalignende substans, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer er ikke påført, beholder tomat næringsstoffer vitamin C, kalium og kostfiber. I praksis vil de gode egg i den varme oljen straks tas ved rund størknet, og deretter legge til en liten mengde Fry tomat stykker, ta eggene absorbert inn i litt myk, og deretter legge to tomatsaus blanding, Til slutt, krydret med salt.

Etter å ha tilsatt ketchup er fargen på hele parabolen mer levende, smaken er sur og deilig, og ernæringen er rikeligere.

Leave a Comment