Høst er hvordan man skal spise når tonic. Disse forholdene må noteres

Etter en lang sommer med bitre pine endelig kom inn i høst, fra tradisjonell kinesisk begrepet helse synspunkt, er dette tonic av sesongen, la kroppen tilpasse seg best mulig ytelse i respons til en plutselig temperaturfall i neste høst og vinter sesongen.

Selv om tonic nødvendig, men valget av ingredienser er mer kritisk, dårlig valg, ikke bare kan ikke spille en tonic effekt, men vil magen en byrde, ikke verdt lyset. Her er noen notater for høsten tonic for alle.

høy-protein inntak av mat i moderate mengder

falle tonic nevnt, må vi nevne & ldquo; stokk høsten fett & rdquo; å si, denne tradisjonen mange mennesker er fortsatt praktiserer. Det varme sommerværet, folk har en tendens til tap av matlyst, gastrointestinal funksjon til kjølige høstettertiden har ennå ikke fullt restituert, denne gangen et høyt inntak av høy protein mat, vil bringe stor belastningen på magen, noe som resulterer i dårlig fordøyelse, særlig for Dette gjelder spesielt for eldre mennesker med svake fordøyelsesfunksjoner.

Lett å bli sint mat

Når temperaturen synker, blir luften på høsten veldig tørr. På denne tiden er det ikke lett å spise mat som er krydret og lett å bli sint, noe som forårsaker overdreven brann i kroppen og forårsaker ubehag. Derfor, løk, ingefær, hvitløk og andre sunne ingredienser på det daværende tidspunkt er foreldet, og dessuten stekt mat, grillet mat, hot pot etc. er kilden til sinne, bør unngås.

Kaldmat

Fallende temperaturer vil redusere den gastrointestinale funksjonen og immunfunksjonen hos mennesker. På denne tiden, hvis du spiser kald mat, er det lett å forårsake irritasjon i magen og forårsake ubehag som diaré.

Uten disse tabuene, hvilken mat er det beste valget for høsttonic? Her er noen anbefalinger for alle.

helse grøt

Ruannuo velduftende høst helse grøt til å dele, ikke bare næringsrik, men også lett fordøyelsen. Deretter kan du velge noen av milt og mage, Yin og lungene av grøt: Gorgon fjell seg, lilje hvit sopp grøt, søtpotet hirse velling, hagtorn, risengrynsgrøt, og så videre.

Fisk og reker

Fisk og reker er førstevalget for de som bekymrer seg for at vekttapet vil gå tapt etter høsten. De ikke bare smake deilig, men også rik på aminosyrer og protein av høy kvalitet, svært lite fettinnhold, kan det beskrives som næringsrik og sunn.

Yin lungene mat

Vår tørt klima vil føre til stor skade på lungene, tørr hals smerter, hoste, oppspytt og andre symptomer vil følge. På denne tiden kan lilje, hvit reddik, hvit sopp, mynte, bambusskudd, honning og andre matvarer lindre symptomene.

frukt og grønnsaker

høst tørr hud, sprukne lepper og andre problemer ofte plager oss, for å løse dette problemet legge massevis av viktige vitaminer, hjelper det å holde huden fuktighet og elastisitet. Grønne grønnsaker og friske frukter er viktige mat valg.

Fall Tonic følger reglerne for appell og vil definitivt gjøre mer med mindre, og hjelper oss å overleve neste høst og vinter sesong trygt.

Leave a Comment