Hvit sopp lotus suppe effekten av anti-kreft hjelpe helse

Mange mennesker elsker å spise lotus frø, ernæring og helse, ernæringsmessige verdien av lotus frø er svært høy, Xingpi med et rent hjerte, milt og stoppe diaré, uro i sinnet syn, fyll i hvile, fylle magen og milt, diaré Gujing, nyre bare med fin snerpende, tonic styrke effekt. Spise lotus frø kan hjelpe kroppen kampen mot mange sykdommer, anti-kreft, forebygging av høyt blodtrykk, har lotus sin egen unike utheving effekt. I dag liten for alle å lære lotus hvit sopp suppe praksis.

Tremella Lotus suppe tilnærming

Ingredienser:

Tremella 200 g vann, fett, 30 g tørket Lotus.

Krydder:

100 gram krystall sukker.

Tremella Lotus suppe

Fremstillingsmetode:

1, sopp til røttene vaskede hakkede, vasket Lotus.

2, vann, sukker og andre materialer i gryte sammen, Gaixiao brann med brannen koke, lapskaus Lotus frø kan Ruannuo. Ernæring og helse hvit sopp lotus suppe er gjort.

Leave a Comment