Hva slags frukt er den mest passende kvinnen for vårens skjønnhet?

Spring kvinne er det mest passende å spise hva frukt (data plan)

kiwi

kiwi er en høy næringsverdi av frukt, som er kjent som » kongen av frukt og quot;. Den inneholder leucin, fenylalanin, isoleucin, tyrosin, fenylalanin og mer enn 10 typer aminosyrer, og den rikdom av mineraler, herunder rik på kalsium, fosfor, jern, og som videre omfatter en multi-karoten Slags vitaminer.

Kiwifruit spiller en viktig rolle for å opprettholde menneskers helse og forebygge sykdom og behandling. Mer forbruk av kiwi for å forebygge osteoporose, undertrykkelse av avleiring av kolesterol for å forhindre aterosklerose, kan forbedre hjertefunksjonen, forebygge hjertesykdom, etc., kan også spille liten rolle ved kreft.

Mer forbruk av kiwi, men også for å forhindre at kroppen produserer for mye peroksyd, for å hindre dannelse av senile plakk, forsinke menneskelig aldring. Å spise kiwifrukt regulerer ofte kroppens funksjoner, øker motstanden og supplerer næringsstoffene kroppen trenger.

Egnet mengde: 1-2 er mengden som kan absorberes fullstendig av kroppen.

Egnet tid: Kan ikke spise på tom mage, det er mer egnet å spise 1-3 timer før måltider.

spise: skrelles kan spises direkte etter, kan også være kokt med kiwi juice, tilsett vann, sukker og banan butoksy, liten eple, vann overføring stivelse, stivelse forbruk.
Forrige12Neste

Leave a Comment