Vær oppmerksom! Ikke drikk kontor med en plastkopp

drikkekopp glass bør foretrekkes (Eastern IC /for kart)

plastkopper i tillegg til utfelling av noen kjemikalier når de oppvarmes, men også lett å avle bakterier. Selv om plastoverflaten ser ut til å være glatt, er det faktisk mange hull som er lette å gjemme. På kontoret renser de fleste bare koppene med vann, og koppene blir ikke grundig rengjort og desinfisert. Eksperter foreslår at kontoret rengjøres daglig med en rustfri stålkopp eller et glass. Det er best å bruke vaskemiddel og skyll med varmt vann.

I tillegg er lokket aktuelle datamaskiner, chassis og annen statisk elektrisitet, vil det absorbere mer støv, bakterier, bakterier, en lang tid vil påvirke deres helse. For å oppnå dette, en omfattende inspeksjon avdeling China National Quality Tilsyn og kontroll Center for husholdningsapparater, husholdningsapparater Lu Jianguo, direktør for Institute of anbefalinger, gjerne med en kopp til Gail, og ikke i nærheten av datamaskinen og andre elektriske apparater, som regel bør opprettholde god innendørs ventilasjon, ventilasjon vinduer, La støvet gå med vinden.

Den foretrukne koppen for drikkevann bør være et glass. Ikke tenk at glasset bare er transparent. I alle koppene er glasset det sunneste.

Glasset inneholder ikke organiske kjemikalier under avfyringsprosessen. Når folk drikker glass eller andre drikker, ikke bekymre deg for at kjemikaliene blir full og glassoverflaten er jevn. Det er lett å rengjøre, bakterier og smuss er ikke lett å bli født på koppveggen, slik at folk drikker vann i briller er det sunneste og sikreste.

I tillegg eksperter også argumentere for bruk av glassemalje, er emalje kopp fordi etter tusen grader etter foring laget av farlige stoffer, slik som bly-fri, kan sikres.

fargerike k kopp er meget behagelig, faktisk skjult i stor risiko som faktisk lyse pigment, spesielt en indre vegg belagt med glasur, når det helles over i en kopp kokende vann eller syre, høy alkalisk Når det gjelder drikkevarer, blir giftige tungmetallelementer som bly i disse pigmentene lett oppløst i væsken, og folk som drikker væsker med kjemikalier kan forårsake skade på menneskekroppen. Ofte tilsatt sammen med en mykner og plast, som inneholder en rekke giftige kjemikalier, varmt vann eller vann når det er installert, giftige kjemikalier lett fortynnes med vann til den plastkopp, og den indre struktur av plast har mange mikroskopiske porer, Det skjuler smuss, og det er lett å drepe bakterier når det ikke er rengjort. Derfor mente eksperter at når man kjøper plastikkkopper, er det nødvendig å velge en kopp laget av matvareplast som oppfyller nasjonale standarder.

Leave a Comment