Forsvarlig forvaltning av din helse rimelig spise tre måltider om dagen

Frokost

bør være god

Frokost kan ikke & ldquo; & rdquo;, improvisere Gao calorie matinntaket bør bare velling, brød, Pickles er ikke nok. Tilstrekkelig og proteinrik mat bør konsumeres og utgjøre 30% til 40% av det daglige måltidet. Fordi arbeidet i løpet av dagen, spesielt om morgenen, er relativt stor, bruker kroppen mye varme.

skulle spise lunsj

lunsj som skal gis til et sakkarid (slik som ris, pasta, osv) basert tilstrekkelig mengde av mat, totalt antall dager som kreves for 40% til 50% av mengden av måltidet. Fordi arbeidet fortsetter i ettermiddag, fra kroppens fysiologiske metabolisme, er kroppstemperaturen på ettermiddagen litt høyere enn om morgenen. Menneskekroppen trenger å frigjøre mer energi, så det må være tilstrekkelig å spise.

Middag skal være mindre

Til middag foreslo de eldre å spise mindre, spesielt mot nattmåltider. «Gamle og gamle Yan Yan & Bull; diett» påpekt: ​​»Utgivelsen av familien har ingen lunsj.» & Rdquo; «Yellow Emperor», sa: & ldquo; » Japan og yang Long, japanske og vestlige Yang Qi. «Frokosten kan være full, spise mindre om ettermiddagen, enda mer tom om natten. & Rdquo;

synlig, i henhold til den gamle teorien om «Yellow Emperor» yang Rise og Fall, og med henvisning til sine forgjengere som talsmenn spise middag, ikke spise maten natten. «Forbered deg på trang til å tjene penger» Dao Lin Yang «sa:» Folk får ikke spise om natten. «Tusenvis av gullvinger» sa også: «Natten er full av livet. «Middag skal være lett, spise mer grønnsaker som inneholder vitamin C og råfiber, som står for 20% til 30% av det daglige måltidet. Om kvelden øker mengden insulin i blodet til en topp. Insulin kan konvertere blodlipider til fett og lagre det under mageveggen, noe som gjør folk stadig mer fett. Pluss redusert kveld aktivitet, redusert blodstrømningshastighet, og dermed et stort antall av lipidavsetning lett forårsake aterosklerose i karveggen og lignende.

Kostholdet bør være mindre

Hvor mye koster det å spise tre måltider om dagen? På dette problemet understreket de eldre at de spiste mindre, spiste mindre og spiste mer, motsatte overeating og overeating.

Jin Ge Hong «Bao Pu & bull; veldig ordene» lagt frem: & ldquo; vil ikke veldig sulten og spise, spise, men spiser, ønsker ikke å veldig Keer drikke, drikke, men mer. & Rdquo; Liang Hongjing «kultivering livsopphold innspilt & bull; overbevist kur sykdom» også understreket: & ldquo; når du spiser mindre, spiser mer enn gass mot Lotus lukket, lukker gassen Lotus Nei, er syk ikke gass. «De eldre sa imidlertid at mindre diett er relativt for mye, essensen er å forhindre å spise for mye.

Medisinsk folks dør og tyr; Ru lys på yinbrannen på språket «sa:» Han Yan spiser tre boller, bare to boller. & Rdquo;

Moderne medisin, mer mat kan føre til at kroppsfett, tilsetning av overvektige personer som er utsatt for koronar hjertesykdom, høyt blodtrykk og andre sykdommer. Eldre mennesker har begrenset evne til å konvertere for mye energi og lagre det, og overmåling er i fare for høyt blodsukker og høyt blodfett. Kontinuerlig langvarig matfett vil føre til tidlig aldring, tap av liv og lett å indusere kolelithiasis, cholecystitis, diabetes og andre sykdommer.

Spis små måltider

«Bao Pu» hadde et ordtak: & ldquo; antall og mindre appetitt, ikke vil Dayton og mer enn & hellip; & hellip; hvor maten er for knute akkumulering, drikker for i det sputum avhengighet. Spis små måltider, ikke bare kan ikke folk overvektige, men også redusere forekomsten av visse sykdommer. Menneskets fordøyelses aktivitet er det en viss lov, ved tidspunktet for spising, magesekken, tynntarmen, galleblæren og pankreas utskilles av en rekke fordøyelsessafter for å lette fordøyelse. Spise så mye, eller spise for mye, vil mengden av utilstrekkelig sekresjon av fordøyelsessaft, magen mens overdreven utvidelse av magesekken og tarmene vanskelig, slik at den normale fordøyelsesfunksjonen vil bli svekket, og forekomsten av dårlig fordøyelse, kan alvorlige tilfeller forårsake gastrointestinal Betennelse, selv akutt pankreatitt og andre sykdommer.

sykdom bør deprivasjon

magesykdom ofte reduserte transportmuligheter, bør det være berøvelse av magen for å bidra til å gjenopprette den. «Mat rykter og okser, kosthold rykter» sa: «fire hundre fire sykdommer, å spise mat er grunnleggende, når sykdommen, er det hensiktsmessig å først redusere mat. & Rdquo;

Leave a Comment