Når den beste yoghurt yoghurt Notater

to nasjonale offentlige ernæringsfysiolog Xu Bing: Selv om ingen tidsbegrensning yoghurt, men det er best ikke å drikke umiddelbart etter et måltid, spesielt mye drikking. Mange tror at drikking yoghurt etter et måltid er nyttig for å regulere magen og fremme tarmbevegelser. Dette er ikke helt riktig. Yoghurt selv har litt energi etter et måltid yoghurt, tilsvarende en ekstra inntak av energi, hver dag, vil risikoen for vektøkning økes betraktelig.

Generelt drikker yoghurt mellom 30 minutter og 2 timer etter et måltid best. Under normale forhold folk, pH-verdi av mavesaft ved en som tekstmelding mellom 3; faste, gjøres sur mavesaft, pH-verdi på 2 eller mindre, er ikke egnet for vekst av melkesyrebakterier i yoghurt. Bare når pH-verdien av magen er relativt høy kan melkesyrebakteriene i yoghurt vokse fullstendig, noe som er bra for helse. Omtrent to timer etter et måltid, menneskelig gastric juice fortynnet PH verdien å stige til 3 & mdash; 5, deretter yoghurt, absorbere næringsstoffer mest fordelaktig for dem.

Drikke yoghurt etter et måltid bør være oppmerksom på å redusere mengden måltider.

Yoghurt er en god kilde til kalsium, kalsium fra perspektivet av fordelene med yoghurt om natten mer. 00:00 til midnatt fordi den lavest kalsiuminnholdet når kroppen er som bidrar til absorpsjon av kalsium. Samtidig er det færre faktorer som påvirker kalsiumabsorpsjon i menneskekroppen i denne tidsperioden. Selv om melk inneholder også høyt kalsium, sammenlignet med det, kan kombinasjonen av melkesyre og kalsium inneholdt i yoghurt fremme kalsiumabsorpsjon.

Leave a Comment