Hjemmelaget universitet ber potettomater å spise forsiktig

Rødkålssuppe laget med tomater og poteter er en spesiell tallerken i russisk fest. Egg og poteter er også de mest brukte ingrediensene i hjemmelagde salater. Derfor vil nettets «Potettomater, poteter og egg sammen forårsake forgiftning», det er ikke sant.

Men det har vært rapporter på Internett at en 8-årig jente sviktet nær skolen etter tre timer med å spise kokte poteter og egg, og døde mens hun var på vei til sykehus. Etterpå vil uttrykket «blandet egg og poteter forgifte de døde» ble ryktet i lokalområdet.

Men eksperter har nektet dette.

Så, hva er døden av en ung pikeforgiftning i Chongqing?甙 (longanine), etter å ha spist noen av disse to matene, oppstår symptomer 10 minutter til flere timer etter å ha spist.

Først er det en følelse av å skrape og brennende følelse i halsen, svie eller smerter i øvre del av magen, etterfulgt av gastroenteritt symptomer, oppkast, diaré. I tillegg kan svimmelhet, hodepine, mild forstyrrelse av bevissthet og pusteproblemer oppstå. I alvorlige tilfeller kan døden oppstå på grunn av hjertesvikt og lammelse av luftveiene.

Så, disse to er ikke kan ikke spise grønnsaker, men ikke spis poteter med knopper og grønne tomater, når deres egne Caichao poteter, hvis du finner poteter spirende opp, ikke bare for å fjerne jord bønnespirer, også Noen av potetene som blir grønne med fargen som er koblet til den, blir også avskåret. Når det gjelder tomater, vær forsiktig så du ikke kjøper umodne grønne tomater.

Måltider med: tomat egg suppe hvordan å gjøre mer næringsrik

Tomatsuppe eggeretter kan beskrives som den mest farge, lukt og smak, sammen, ikke bare for å gjøre praktisk og næringsrik. Her er to forskjellige tomat- og eggesupper.

Den første er laget av tykk tomatsuppe, den andre er klar suppetomat. Disse to supper har ikke bare forskjellige smaker, men har også ulike ernæringsmessige egenskaper.

Sukkertøy fremstilles ved å steke tomater med olje, noe som bidrar til oppløsning og absorpsjon av fettløselige næringsstoffer i tomater, for eksempel lycopen. Lycopen har en fantastisk effekt på å forebygge og behandle prostata sykdommer og prostatakreft, samt beskytte kardiovaskulær, forsinke hudens aldring og øke immuniteten.
Forrige12Neste

Leave a Comment