Følelsesmessig ubalanse og Herbs

Feeling blå? Opplever intense følelser hele tiden er exhausting.Try en urte rette for å bekjempe blues. Urter er planter med ernæringsmessige og medisinske kvaliteter. Tatt under de rette omstendigheter, kan de bidra til å lindre symptomer på emosjonelle ubalanser. Urtete kan tinkturer og salver være beroligende og helbredelse for våre uryddig nerver. Te
Sip en beroligende kopp urtete å slappe av og stresse ned.

drikke en kopp kamille eller lidenskap blomst te søtet med honning for en beroligende godbit før sengetid. Kamille er avslappende og vil hjelpe deg å slappe av etter en travel dag. Den beroligende kvaliteter av disse urter kan bidra til å redusere angst og stress, slik at du kan slappe av i en fredelig natts søvn.
Medisinske urter
Urter er tilgjengelig fersk, tørket og i skjr skjema.

St Johns seponeres er effektive i å lindre symptomer på depresjon og tristhet. Det kan tas i pilleform, eller som et skjær. Det er en nervine og arbeider for å berolige og gir næring til nervesystemet. Sitronmelisse, rosmarin, skullcap, lavendel og kava kava er også mild nervines som kan bidra til å redusere depresjon og søvnløshet.

Utvortes bruk
Urter brukes eksternt blir assimilert gjennom hud.

Sug i et bad av roseblader og lavendel for en sanselig aromatisk opplevelse. Den varme av vannet frigjør beroligende kvaliteter av planter. Gjør en urte pose med rosmarin og lavendel og satt inn under puta for søte drømmer og en beroligende stemning ved sengetid. Sett fire dråper eterisk olje av lavendel i en uparfymert lotion å massere inn føttene, ved hjelp av en fast touch på områdene mellom tærne og under tåballen. Dette avslappende rutine kan bidra til å redusere angst og hjelpe deg å opprettholde en rolig oppførsel.
Advarsler
din lege eller apotek kan hjelpe deg å avgjøre hvilke urter kan trygt brukes med medisiner.

Urter har vært trygt brukes i mange år for alt fra øret aches til depresjon. De er potente og kan være farlig hvis det brukes uklokt. Sjekk med din lege eller apotek for å sørge for at de ikke samhandle med medisiner.

helse

· Hvorfor huden mister fuktighet (What You Dont Know) 
· Felles behandling for Isjias 
· Eng3 Aksjer Viktig Stroke Informasjon 
· Si farvel til Acne Med Laser Acne Treatment 
· Hvorfor har du vært å se din kiropraktor så lenge? 
· Hva er en blodplateaggregasjon Study ? 
· Hvordan ta ut linker på en Oakley Crankcase Watch
· Rask lindring av rhinitt 
· Viktigste årsakene til halitosis 
· Slik skyller du Colon Fast