Hva er årsakene til forstørret Elever i en hund?

Dogs kan utvikle helse-og synsproblemer, akkurat som mennesker kan. Når du merker at hundens elever er forstørret det er viktig å ta kontakt med veterinær for å finne ut mulige årsaker til det. Dyrlegen kan anbefale deg til en veterinær som har spesialisert seg på dyr øye helse. Forsøk aldri å behandle hundens utvidede pupiller før du lar dyrlegen undersøke kjæledyret ditt. Glaukom

    Grønn stær er en visjon sykdom som rammer hunder. Sykdommen er oppbygging av trykk i øyet, på grunn av manglende evne av fluider til å strømme og renne ut av øyet. Ett av symptomene på hjørnetann glaukom er utvidede pupiller. Selv når de utsettes for lys, vil elevene ikke responderer normalt, som er hvordan veterinærer sjekke for glaukom. Kirurgi er en sannsynlig behandling for glaukom i hjørnetenner, men sykdommen er uhelbredelig. I noen tilfeller kan en veterinær fjerne øyet kan for å eliminere smerter og press forårsaket av sykdommen.
    Progressive Retinal Atrofi

      Progressiv retinal atrofi er navnet på en kategori av øyesykdommer som beskriver lignende visjon sykdommer. Disse sykdommene påvirker netthinnen av hundene øyne og kan føre til permanent blindhet, selv om sykdommene er ikke smertefull. Utvidede pupiller er en av de eventuelle symptomer du vil se med progressiv retinal atrofi, men dette symptomet kommer ikke med en gang, eller ved utbruddet av sykdommen. En av de første symptomene på progressiv retina atrofi er hundens følsomhet for lys og avtagende syn i svakt opplyste omgivelser.

      Stress

        Hunder utsatt for svært belastende situasjoner, for eksempel med politiets arbeid eller krig forhold, kan utvikle utvidede pupiller som en reaksjon på stress de føler, ifølge Rita Martinez fra Institute of Canine Forensics. Utvidede pupiller kan forekomme ved utbruddet av den stressende situasjonen, eller kan være et symptom som oppstår etter stressende hendelse. Å få hunden tilbake i en avslappet tilstand bidrar til å slappe øynene, også, slik at utvidelse synker og går tilbake til normalen.
        Toxicity

          Eksponering for en giftig plante av Inntak kan forårsake forstørrede elever i hunder. Jimson luke er et eksempel på en giftig plante som resulterer i utvidelse av hundens øyne som ett av symptomene på eksponering. Utvidelse av pupiller er blant de tidligere symptomer på hund toksisitet, med den mest alvorlige effekten er død.
          Medisiner bivirkninger

            p Hvis hunden din er å ta medisiner for alle typer helserelaterte behandling, kan den bivirkning av legemidlet være forstørret elever. Sjekk alltid advarsel og bivirkning etikettene på pille flasker, eller sjekke med dyrlegen, før administrering av medisin til hunden din. Når hunden er på medisiner, holde et øye med sine elever for å se om de endres.

helse

· Resveratrol og fordelene 
· Hva er fordelene med Mineral Water? 
· Eksem løsninger som fungerer 
· Gjær infeksjon No More 
· Når kan du introdusere Tannkrem til en pjokk? 
· Hva er de mest populære typene designer rammer? 
· Hva å spise for å få din Biceps Muscle Økende 
· Hva du ikke å spise på en Kolesterol Diet
· Bygge en sterk kropp med konsekvent Body Building Økter 
· Vet du Naturlig rettsmidler og behandling for rosacea?