Behandlinger for Facial Swelling

Facial hevelse oppstår som et resultat av mange forskjellige ting. Vanlige årsaker til hevelse i ansiktet omfatter allergier, visdom tann fjerning eller en infeksjon i munnen. Uansett hva årsaken er, er det flere behandlingstilbud som du kan velge å bidra til å redusere hevelse i ansiktet. Forhøyet Sleeping

I noen tilfeller av hevelser i ansiktet, problemet er bare at det er for mye blod flyte i hodet ditt. Når dette er tilfelle, må du gjøre det du kan for å holde hodet hevet, spesielt under søvn. Noen leger vil foreslå en enkel hjemme rette for å sove på noen ekstra puter for å hindre overflødig blod flyte i hodet. Hvis dette ikke hjelper, men du har sannsynligvis noe mer alvorlig som forårsaker hevelse i ansiktet.
Påfør Cold

En av de vanligste måtene å redusere ansikts hevelse er å påføre noe kaldt til den svellede området for en lang tidsperiode. Dette kan være i form av en ispose, en iskald fille eller noe annet som er usedvanlig kaldt. Men siden kroppen din vil overføre varme til kilden til kaldt, må du erstatte den kalde med jevne mellomrom. Selv om dette er en langsom prosess, er det effektivt i de fleste tilfeller av hevelse i ansiktet.

Dietary Endringer

Overflødig natrium i systemet er en årsak til hevelse , ikke bare i ansiktet, men i fingre og magen også. Imidlertid er den ansikts hevelse ofte det mest tydelig av hevelse som er forårsaket av overskytende natrium. En lege vil foreslå liggende off salte produkter for en stund for å se om det hjelper hevelsen går ned. Normalt vil det hjelpe i alle fall litt, spesielt hvis du vanligvis spiser en stor mengde salt produkter. Legen kan også foreslå mer trening, da dette vil hjelpe fart på prosessen.
Diuretika

I noen tilfeller som er litt mer alvorlig, kan leger foreslå å ta diuretika . Dette er piller som vil hjelpe vannføringen i kroppen din, noe du tisser mye mer innenfor en viss tidsperiode. Dette vil bidra til å kvitte seg med overflødig vann blir beholdt i systemet og videre skylle ut overflødig natrium også. Dette vil sterkt redusere hevelse over hele kroppen, spesielt i ansiktet.

helse

· Hvordan trene for en 10k Run 
· 5 Weight Training tips for å følge før din første treningsøkt 
· Sunn Prostata og effektiv behandling for prostata 
· HIFU & Prostate Cancer 
· Hvordan bygge en undersjøisk Rover Kit
· En person kan finne trinn Sensible Veibeskrivelse å designe sine egne Vaporizer…
· Badstue Bath - En oversikt 
· GERD Natural Behandlinger 
· Germs, Hygiene og din helse 
· Hvordan fungerer fargede kontaktlinser gjøre uten missfarging Your Vision?