Allergi-Safe, Anti-Mold & Dust Mite laminatgulv Padding

For de med astma og allergi, har komfortable laminatgulv vært en ikke-eksisterende hjem funksjonen inntil nylig. Årsaken er at uansett hvor rene et gulv, absorberer gulvpaden under laminat mugg, bakterier og mikrober ved å komme i kontakt med fuktighet. Heldigvis produsentene nå har hypoallergeniske gulv pads. Har Spark dette en ide?
Hypoallergenic

Begrepet allergivennlige betyr ikke allergi-fri, men heller allergi redusere. Den primære måten at dette oppnås gjennom å legge til en fuktbestandig eiendom til polstring. For å oppnå dette, er allergi-sikre elektrodene laget av fullstendig ikke-organiske materialer. Dette betyr at puten ikke kan vokse mugg eller bakterier.
Anti-Mold
p Det er ikke noe verre for allergi og astma lider enn mold. Uansett hvilken type, vil muggsporer spre seg gjennom luften fra noen vennlige overflaten og forverre allergi angrep. Ved å opprette puten ut av et materiale som hindrer muggvekst, kan en astma lidende bruke pad og ikke bekymre deg for å gjøre sine symptomer verre.
Non-rotne

annen funksjon i allergi-sikre gulv pads er inerte egenskapene til de kjemikaliene som brukes. I en verden av kjemikalier, de er relativt ustabile, hvilket betyr at over tid, vil de kjemikalier brytes og frigjøre gasser i luften. Disse kjemiske gasser kan skape et stort problem for allergikere. I stedet, allergi-sikre gulv pads bruke inerte kjemikalier. Dette betyr at kjemikaliene aldri vil bryte ned og slipp røyk.
Vanntett

Blant de beste funksjonene i allergi-sikre gulv pads er de vanntette egenskaper. Den raskeste måten å ødelegge et laminatgulv er å bruke en ikke-vanntett pad eller ingen under-pad i det hele tatt. Årsaken er at betongfundamenter er ikke iboende vanntett. Faktisk kan betong faktisk overføre fuktighet opp i gulv, noe fordreining. En allergi-safe pad inneholder vanligvis en vanntett barriere som beskytter laminat.

helse

· A Lot Of Farging på tennene 
· Vann Not Too Much & Not Too Little 
· Velge en Doctor - Fire tips 
· Teeth Whitening For et varig Smile 
· Natural Eksem Cures 
· Back Pain Kramper 
· Chinese Kjøkkenutstyr - erstatning for den kinesiske Kjøkkenutstyr For å gjø…
· Skulle du bli Beauty Equipment Finance? 
· Fordelene med Kreatin monohydrate Supplements 
· Følelsen trøtt hele tiden kan ødelegge livet ditt