Hvordan bruke hjemme rettsmidler for forstoppelse

Dessverre, vi alle lider av forstoppelse hver gang på en stund. Forstoppelse kan være smertefullt og irriterende. Visse matvarer og medisiner kan føre til forstoppelse. Også mangel på fiber i kosten kan føre til forstoppelse. Vi vet at vi trenger nok fiber til å holde seg jevnlig, men ikke alle kan eller vil forbruke nok fiber i dag sin til å ha normale og regelmessig avføring. Det er over-the-counter og resepter for å avlaste forstoppelse, men det finnes andre, mer naturlige måter å lette forstoppelse, noen som er listet opp nedenfor. Du trenger
Svisker
aprikoser
Linfrø
sukkerfri tyggegummi eller godteri
Vis flere instruksjoner
en

Drink 4 oz. av sviske juice med fruktkjøtt sammen med rikelig med vann. Først drikke et glass hver morgen til du kommer tilbake til det normale, og deretter skjære tilbake til en gang i uken. For de som ikke liker svisker, bruker aprikoser i stedet. Drikk et glass aprikos juice hver morgen eller spise to tørkede aprikoser hver dag for å avlaste forstoppelse.
2

Grind linfrø i en blender eller food prosessor og holde små grupper av den i kjøleskapet. Ta 1/2 ts. hver dag med et glass juice eller vann. Linfrø holder godt av seg selv, men når bakken, kan det gå dårlig raskt, så hold det nedkjølt. For de som lider av forstoppelse ganske ofte, holder nok linfrø i kjøleskapet slik at du ikke går tom. En annen fin måte å få din daglige dose av linfrø er å strø bakken linfrø i din frokost hver morgen.
3

Lag en løsning av linfrø. Bare røre bakken linfrø i 3 qt. vann i 15 minutter. Avkjøl væsken og sil den. Hold linfrø løsning nedkjølt og tilsett 2 oz. hver dag for å fruktjuice eller vann.
4

Spis 30 stykker av sukkerfri godteri hver dag for å avlaste forstoppelse. Sukkerfrie drops har en ingrediens som kan føre til diaré, og hvis du ikke spiser for mye, kan dette lette forstoppelse og holde deg jevnlig hver dag. Et godt eksempel på sukkerfrie drops er gelé bønner. Du kan også tygge sukkerfri tyggegummi hver, dag, men godteri fungerer bedre.

helse

· Fordeler manuelle og elektriske tannbørster Har Over Ikke Børsting At All 
· Hvordan sette Konsekvenser for barn med autisme 
· Hvordan bli gravid med en Tilted Livmor 
· Hvordan behandle leddgikt med hjem rettsmidler 
· Hvordan være mentalt sterk 
· Behandling av GERD hos spedbarn 
· Homeopatisk middel for barberkniv støt 
· Slik håndterer du økt appetitt 
· Hvordan gjøre Medical Forsikring Billing 
· Insomnia Naturlig rettsmidler - årsaker og symptomer på Søvnløshet