Prognose og behandlinger for Cerebral Parese

Cerebral parese er en kombinasjon av en kropp lidelse og en hjerne feil. Det er også mange klassifiseringer av sykdommen. Forstå cerebral parese er avgjørende for behandling og terapi. Hva er Cerebral Parese?

Cerebral parese er en gruppe lidelser forårsaket av en skade på hjernen. Den lidelser effekt bevegelse og også utvikling, herunder læring og atferd.
Får en prognose

Får en prognose vil ta tid fordi legene må vurdere et barns utvikling over tid . Vanligvis, etter et år med observasjon og tester, kan legene til å forstå hele spekteret av et barns problemer.
The Progession av Cerebral Parese

Cerebral parese ikke blir verre når du blir eldre. Omfanget av skader eller atferdsproblemer kan sees så snart barnet er født, men som barnet vokser, kan ting bli mer opplagt. Det kan være problemer med å betale oppmerksomhet og læring. Også, på grunn av sykdommens art, kan noen spasmer og holdning problemer utvikle seg til skoliose. Prognosen blir bedre hvis sykdommen er ikke så alvorlig, eller hvis den er fanget tidlig slik behandling kan begynne.
Forventet levealder

Cerebral parese pasienter kan leve ganske lenge liv. I de mest ekstreme tilfeller varierer den levealder 30-40. I det gjennomsnittlige tilfelle, varierer forventet 60-70. Hvert enkelt tilfelle, derimot, er annerledes.
Behandling

Cerebral parese pasienter må gjennomgå konstant fysioterapi. Dette løsner opp ledd og muskler som er stive eller rykninger og hjelper med sirkulasjon. Det er også tale og læring behandlingsformer som hjelper et barn å tilpasse seg livet med cerebral parese.

Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan kirurgi og hjelpere være nødvendig. Orthopedists skal operere på bena eller andre ekstremiteter hvis det er misdannelser eller problemer med vekst. På grunn av hjerneskade, kan det også være behov for briller og høreapparater.

helse

· Hvordan til Store Rice 
· Hva er risikoen ved å starte og stoppe Antidepressive medisiner? 
· Bronkial Hoste rettsmidler 
· Bad Spider Bite Symptomer 
· Hva er en Chemo Hood? 
· Hvorfor må barn med ADHD har problemer med å sove? 
· Fakta om GHR
· Vektøkning under svangerskapet 
· Få en bedre kropp ved å endre kosthold 
· Hvordan å tenke positivt?