Menneskelig Pheromone Informasjon

Feromoner er kjemiske stoffer som produseres av mennesker, dyr og insekter som skal stimulere andre av samme art for å indusere en viss oppførsel. Androstenol

Androstenol, oppdaget i slutten av 1970-tallet av Dr. George Dodd, er en menneskelig feromon som induserer sosial interaksjon mellom medlemmer av det motsatte kjønn.
Androstenon

Androstenon er et feromon som gjør menn synes dominerende, aggressiv og konkurransedyktig, men det ikke oppmuntrer den mannlige å holde seg til én kvinne.
Androsterone

Androsterone finnes i mannlig urin. Dette feromon gir kvinner en følelse av at hannen er i stand til å beskytte henne, sørge for henne og sender en melding om at han vil bli en god far.
Androstadienone eller Androstadienol

Androstadienone eller androstadienol finnes i mannlig svette. Det er oppdaget av kvinner gjennom lukt. En kvinner ønsker å være nær og kose med en mannlig som viser dette feromon.
Estratetraenol

Estratetraenol, funnet i kvinnelig svette, tiltrekker menn til kvinner som foregående feromon tiltrekker kvinner til menn
Bombykol

Bombykol er den første feromon oppdaget i 1953;. det utskilles under kvinnelige eggløsning og sender signaler til menn fra lange avstander, selv ved svært lave konsentrasjoner.

helse

· De vanligste bivirkningene Etter hofteprotesekirurgi 
· Symptomer på binyrene Sykdommer 
· Medisinsk Informasjon om Helvetesild 
· Raskeste måten å helbrede et forkjølelsessår 
· Hvordan finne riktig type øret lys 
· Hvordan identifisere Kikhoste 
· Hjem rettsmidler for hemorroider 
· Longevity HGH leve lenger i dag! 
· Farene ved Vaksiner for barn 
· Hvorfor eldre voksne bør begrense drikkingen Vaner