Naturlig Flea & Tick Repellent for Yard

Lopper og flått er en vanlig sommer irritasjonsmoment for både dyr og mennesker, og de kan også overføre farlige sykdommer. I tillegg til vanlig loppe og krysser forebygging for ditt kjæledyr, er det flere trygge og effektive midler du kan bruke til å skape naturlige loppe og krysser midler for din hage. Lawn Care

En av de enkleste naturlige loppe og krysser midler for verftet er enkel plenen vedlikehold. Lopper har vanskeligere for å overleve i kort gress som gir liten beskyttelse mot sola. Flått generelt klamre seg til planter som er minst en meter høye, slik at de kan hoppe av på dyr og mennesker. Regelmessig vanning av plenen din kan drukne loppe larver, men sørg for å ikke forlate bassenger av stillestående vann, eller vil du bytte din loppe problem for en mygg problem.
Kiselgur

Mange kilder hevder at kiselgur er en effektiv naturlig loppe og krysser frastøtende for verftet. Kiselgur er et pulver laget av fossile planteplankton, og det er en trygg og giftfri bug frastøtende. Snarere enn forgiftning insekter, angriper kiselgur bugs ved punktering sine exoskeletons og dehydrerende dem. Å bruke den som en loppe og krysser frastøtende for verftet, kan du spre den på bakken uten skade på planter, dyr eller mennesker.
Lime
< p> En annen naturlig loppe og krysser frastøtende for verftet er kalk. Sprer lime på en loppe-infested tunet kan redusere loppe populasjoner av dehydrerende lopper. Lime er spesielt effektiv på å drepe lopper når den brukes til fuktige områder av verftet. Husk at kalk kan påvirke surhetsgraden i hagen din, og kan innvirke negativt plenvekst.
Tick Tubes
Lopper og flått i hagen din kan feste seg til mus.

Tick rør, slik som de laget av Damminix, inneholder bomullsdotter med permetrin, en gift som effektivt dreper lopper og flått, men er vanligvis ufarlig for mennesker og dyr. Lopper og flått i hagen din ofte trives på musene som også bor i din hage. Kryss rør utnytte dette forholdet: mus ta bomull til sine huler for hekkende, som deretter dreper de fastboende lopper og flått, og dermed redusere antall lopper og flått i hagen din
Sterilisering
.

Lopper kan okkupere deler av verftet som er sand eller nakne. Du kan trygt og naturlig å bruke varme for å drepe loppene i disse sandområder av verftet. Bare dekke området med en svart presenning og la den være der i varmen av dagen. Varmen under presenning bør drepe eventuelle lopper i sanden og redusere antall lopper i din hage.

helse

· Ideer til ca A Different Hemorrhoid Behandling 
· Uregelmessig menstruasjon Natural Cure Hvordan å behandle uregelmessig menstrua…
· Hvordan identifisere forhold Addiction 
· Om MR 
· Sikkerhet for Burdock Root 
· Hvordan lage The Anger Go Away 
· Hvordan å lette en urolig mage med mat 
· Stiler av Cedar Chest Lids
· Degenerative Disc Disease & Leddgikt 
· Hvordan å akklimatisere seg til store høyder