Grønn te Fordeler for Mageproblemer

Folk har drukket te i tusenvis av år, og det er den mest populære drikken etter vann. Sammenlignet med svart og oolong te, grønn te har de høyeste nivåene av polyfenoler antioksidanter, som nøytraliserer de frie radikaler som kan forårsake kreft og hjertesykdom og øke effekten av aldring. Grønn te har en rekke helsemessige fordeler og drikke to-tre kopper per dag kan lindre eller forebygge mange mageproblemer. For de som finner smaken for bitter, grønn te ekstrakt kapsler er tilgjengelig. Fordøyelse

Kliniske studier har vist at grønn te stimulerer fordøyelsessystemet. Tilstedeværelsen av koffein gjør det til en gunstig vekttap hjelpemiddel fordi det hjelper kroppen forbrenne kalorier raskere, men det er mildere på magen enn kaffe. I tillegg er det teoretisert at polyfenoler i grønn te fortgang i fordøyelsesprosessen, øke stoffskiftet, forbrenne fett og hjelpe kroppen å bryte ned maten lettere.
Tarmgass

drikke grønn te er en trygg og rimelig måte å nøytralisere gass i fordøyelsessystemet forårsaket av matintoleranse. Det kan også avlaste trykket fra oppblåsthet, og dermed eliminere den smerten som ofte følger med gass.
Gastrointestinale sykdommer

Grønn te bidrar til å redusere betennelsen assosiert med inflammatorisk tarmsykdom disease (IBD), gastritt, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Personer med IBD er en økt risiko for tykktarmskreft, som tidlige studier har vist at grønn te kan bidra til å forhindre.
Magekreft

har av polyfenoler i grønn te blitt funnet å hindre vekst av kreftceller i magen. Noen studier tyder på at når alle faktorer (alder, kjønn, utdanning og alkoholforbruk og røyking) er det gjort rede for, de som drikker grønn te er nesten 50 prosent mindre sannsynlighet for å utvikle magekreft enn de som ikke gjør det.

med advarsler

Mens grønn te har mange helsemessige fordeler, disse fordelene noen ganger kommer med risiko. For mye koffein kan føre til økt hjertefrekvens, irritabilitet og søvnløshet, og overdoser kan føre til oppkast, diaré og abdominal kramper. Personer med nyresykdommer, hjerteproblemer, magesår eller angst bør ikke drikke grønn te, eller bør kvinner som er gravid eller ammer. I tillegg kan grønn te har negative interaksjoner med mange medisiner, så sjekk med legen din hvis du har tilstander som krever behandling.

helse

· Noen av farene ved resept vekttap piller 
· Slik starter en Water Detox 
· Hvordan få hvitere tenner hjemme 
· Vegetabilsk Shopping for uke én av South Beach Diet 
· Hvordan ha en klar drøm 
· Hvilke matvarer forårsake vekttap? 
· Den beste støyreduserende øreplugger 
· Forstå Hemorrhoid årsaker og tiltak 
· 3 grunner til hvorfor du bør være forsiktig når du velger en Facial Skin Care…
· Pure Protein Diet