Hva kan jeg satt på min ark å frastøte Veggedyr?

Veggedyr (Cimex lectularius) er små, parasittiske insekter som ofte hjemsøke madrasser, sofaer og klær. De overlever ved fôring av blod av mennesker eller andre varmblodige dyr. Deres biter forårsake mild irritasjon, men er som regel ufarlig. Selv om nesten helt utryddet på 1940-tallet, har veggdyr opplevd en renessanse de siste tiårene. Biologi og Habitat

allestedsnærværende felles Veggedyr er arten beste tilpasset infisere menneskelige miljøer. En voksen Veggedyr er omtrent 5 mm lang og 3 mm bred, flat og oval-formet, med en rødbrun farge. Vanligvis mest aktiv rett før daggry, biter en Veggedyr sine ofre ved hjelp av to rør, en som injiserer spytt inneholder bedøvelse og en annen til å trekke blod. Offeret vanligvis ikke føler bittet og bare innser det som følge av bittet er kløende natur, som oppstår på grunn av en allergisk reaksjon på Veggedyr er bedøvelse.

En madrass er et ideelt sted for en Veggedyr infestation på grunn av sine folder og mørke områder, så vel som dens nærhet til mennesker. Veggedyr er lett spres av mennesker sover i forskjellige senger og transportere dem på klær eller sengetøy. Av denne grunn hotell eller motell rom er spesielt gode steder for Veggedyr infestation.
Steam

Mange hjem damp rengjøringsmidler kan brukes til å fjerne veggdyr, men det er viktig å sørge for at en "tørr damp"-funksjonen er tilgjengelig for å unngå soaking madrassen, som i det lange løp kunne oppmuntre til spredning av veggedyr. Når tørr dampende en madrass, være spesielt oppmerksom på folder eller klaffer der veggdyr er mer sannsynlig å leve. Det kan ta flere behandlinger av damp for å fjerne et angrep.
Herbal rettsmidler

behandlinger med lavendel, timian, tea tree og eukalyptus oljer har alle vært brukes til å forsøke å drepe veggdyr på en naturlig måte uten sterke kjemikalier. Selv om det ikke er bevist at disse oljene arbeid, mange rapporterer at de har sett en reduksjon i antall biter de mottar etter bruk en eterisk olje til sin madrass. En vanlig måte å anvende disse oljer, er å fortynne en liten mengde av hver i vann-olje før sprøyting det på befengt madrassen. Ved hjelp av eteriske oljer ufortynnet har vært kjent for å forårsake hudirritasjon, så det er viktig at det brukes med måte.
Profesjonell rengjøring

Den mest effektive måten å fjerne veggdyr er ved å konsultere en profesjonell utgassing selskap. De vil bli profesjonelt trenet og har tilgang til behandlinger som ikke er tilgjengelige for allmennheten. Når du velger en fumigator du bør sjekke for å sikre at de har tilstrekkelig ansvarsforsikring, og ber om at de garanterer suksess for sitt arbeid. Selv med profesjonell behandling tar det ofte mer enn ett program for å fjerne en Veggedyr infestation.
Prevention
p Det er noen dag-til-dag forholdsregler du kan ta for å redusere sjansen for veggdyr spres i ditt hjem. Hvis du bor på et hotell hvor du mistenker at det kan være veggdyr (det er alltid verdt å sjekke madrassen før du sengs ned), holde klærne av sengen. Noen klær som er igjen på en infisert seng risiko plukke opp veggdyr. Dernest holde kofferter lukket når de er på hotellrommet, som veggdyr er i stand til å klatre inne åpne kofferter. Til slutt, i tilfelle du blir bitt, informer hotellet ledelsen slik at de kan flytte deg til et nytt rom og behandle rommet.

helse

· Hypnose Gjennom Sounds 
· Hvordan bruke hunder til Lower Blood Pressure 
· Gjør Hulrom A Thing Of The Past 
· Mat med vitaminer for hud 
· Sjeldne Blood Infeksjoner 
· Redusere forstørret prostata og forbedre kvaliteten på sæden Naturligvis 
· Slik håndterer sorg 
· Klar væske Diet klargjør for bariatric kirurgi 
· Hva er Liposkulptur 
· Cam Walker Veibeskrivelse