Symptomer på Kreft i Tillegg

Kreft i Tillegg, også referert til som en carcinoid tumor eller en appendiceal carcinoid, er en langsomt voksende form for kreft. Denne typen kreft kan be vedlegg til brudd eller føre til at personen lider av blindtarmbetennelse. Kreft i vedlegget viser ikke noen tegn eller symptomer før kreften har avansert, så er behandling avgjørende så snart du opplever noen av de vanligste indikatorene. Magesmerter

En av de vanligste symptomene på kreft i vedlegget er smerter eller ubehag i magen. Denne smerten kan være mild - mer av en kjedelig banke - eller alvorlig, manifestert som en skarp, stikkende smerte. Smerten vil typisk være i nærheten av navlen og kan skifte til nederst til høyre i magen.
Kvalme

Mange mennesker som lider av kreft i vedlegget kan merke noen nivået av kvalme og til og med episoder med oppkast. Selv om kvalme og oppkast kan komme og gå, de kan være så intens at du mister appetitten og begynner å miste vekt.
Endring i avføring

Kreft i vedlegget kan føre til at du opplever endringer i avføring. Du kan lide av diaré, forstoppelse eller begge deler. Du kan også legge merke tilstedeværelse av blod i avføringen, noe som synes som spor av blod eller helt dryge avføring. Kreft i vedlegg kan også begrense muligheten til å passere gass.
Hevelse

Kreft i vedlegg kan føre en person til å oppleve hevelse i magen. Det kan starte som en lett hevelse, som fra gass, så fremgang inntil magen føles oppblåst og selv anbud.
Flushing

Avhengig av alvorlighetsgraden av svulsten , kan du lider av episoder med rødming, der huden reddens og blir varm. Det ligner på en varm flash, siden rødme forårsaket av kreft i vedlegget er å endre produksjon og frigjøring av hormoner i kroppen.

helse

· Faktorer som påvirker Compliance på Diabetiker dietter 
· Er Low-carb dietter bra eller dårlig? 
· Hvordan Motstå Fatty Foods
· Botemidler for Poision Ivy 
· Nerve Skader forårsaket Etter å ha Helvetesild 
· Dental Gum Behandlinger 
· Safety of Dental Composites Vs. Kvikksølv fyllinger 
· Hjemmelaget rettsmidler for halsbrann 
· Hvordan å hoppe starte vekttap på en low-carb diett 
· Tegn på Senility