Hvordan leve med eggstokkreft

Ovarian kreft er ukontrollert vekst av ondartede celler i eller på eggstokkene. Enten du er fri for kreft, gjennomgår behandling eller lever med en terminal tilfelle av kreft i eggstokkene, det er ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg å leve et givende og produktivt liv. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
opprettholde en sunn livsstil å leve med eggstokkreft
en

Spis riktig før, under og etter behandlinger. Opplever eggstokkreft kan være lettere hvis kroppen er forberedt og godt ernært. Spise en lav-fett kosthold med mye frukt og grønnsaker er gode råd for alle, men det er spesielt viktig hvis kroppen din trenger for å være på full styrke.
2

Vær aktiv. Regelmessig mosjon eller bare involvering i en aktivitet kan gjøre underverker for både fysisk og psykisk helse. Vurdere å bli kreft støtte grupper eller frivillig for kreft bevissthet hendelser.
Vær oppmerksom på dine medisinske ansvar Mens Leve med eggstokkreft
3

Stick til dine behandlinger. Tar foreskrevne medisiner, gjennomgår behandling og følge opp med regelmessige physicals og blodprøver er viktig for et vellykket liv med kreft i eggstokkene.
4

ta hensyn til kroppen din. Kommunisere til din helseteam hvordan du føler og hvordan kroppen din reagerer på behandlinger. Du kjenner kroppen din bedre enn noen andre, og du bør være klar over eventuelle endringer legene kanskje trenger å vite om.
Har en sterk støtte system
5

Bli med en eggstokkreft støttegruppe. Den beste støtten kommer ofte fra andre kvinner som har vært gjennom det samme som du nå går gjennom.
6

kommunisere med familie og venner. La din nærmeste støtteapparat vet hva det er du trenger, enten det er hjelp lossing dagligvarer eller en venn til å snakke i midten av natten.
7

Bygg et team av helsepersonell som du føler deg komfortabel med. Dine leger, spesialister og sykepleiere er noen av de viktigste støtte tilbydere. Pass på at de er de personene du ønsker å stole på med din behandling og pleie.

helse

· Gratis Healthy Eating tips verdifull informasjon Inside! 
· Eldre voksne og vitamin D-mangel 
· Hvordan Heal Hakk i munnviken 
· Du kan finne Selvhjelp for panikkanfall 
· Risikoen ved Whipple prosedyre 
· Seng Wetting og dens grunner 
· Holistisk opplæring fra hjemlandet 
· Hindre å få høyt blodtrykk 
· Seven-Day High Protein Diet 
· Forbedre dine lytteferdigheter dag