Hvordan å holde fokus med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en relativt vanlig nevrologisk lidelse som ofte starter i barndommen. Selv om symptomene varierer for hver person, er en vanlig effekt av ADHD manglende evne til å holde fokus når du prøver å fullføre en oppgave. Enten du er på jobb, kan skolen eller arbeider på et personlig prosjekt, blir ufokusert betale bompenger. Heldigvis, på grunn av sin utbredelse, har leger studert ADHD i detalj og har lært av måter å hjelpe folk holde fokus. Du trenger
Medisin
Blyant
Papir
Gum
Stress reliever
Vis flere instruksjoner
en

Ta din foreskrevne medisin som anvist. Ikke opprettholde en vanlig medisinsk timeplan kan gjøre deg hyperaktiv, glemsom og redusere din oppmerksomhet span. Ta medisinen din hver dag til samme tid.
2

Skriv ut en daglig "å gjøre"-liste, og hold deg til den. Når folk sette mål for seg selv og skrive dem ned, de er mer sannsynlig å oppnå dem.
3

Tillat deg selv å ta planlagte pauser. Når du vet du har en pause kommer opp, vil du være mer sannsynlig å jobbe opp før den tid.
4

Fidget så mye du vil. Ifølge ADDitude Magazine, de med ADHD som flytter og nervøs rundt er i stand til å bli mer fokusert. Tygg en tyggegummi, doodle på en bærbar PC, hekle en genser eller leke med en stress reliever ball.
5

Sit på et sted som gjør det enkelt for deg å fokusere. Hvis du er i klassen eller på et møte, kan sitte i baksetet gjøre deg mer utsatt for å drive av. For noen mennesker, kan sitte i front og senter hjelpe dem å holde fokus.
6

Jobber du på et tidspunkt på dagen hvor du føler deg best. Hvis du er en natt person, ta natt klasser eller gjøre arbeidet da. Hvis du ikke klarer å velge din arbeidsdag og sørge for at du får nok hvile og har spist godt.

helse

· Acid Reflux Cure Cure Acid Reflux dag 
· Hva er en PSA Score? 
· Natural Urter for Kolon Rensing 
· Hvordan å senke blodsukkernivået ditt raskt 
· Key Performance Indicators i operasjonsstuen 
· Navy Diver Pusteøvelser 
· Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose Treatment
· Hva er behandlingen for Joint Pain i Lupus? 
· Resultatene av Master Cleanse Diet 
· PET scan Komplikasjoner