Rapid Glemme & Alzheimers Disease

Som vi alder, våre hjerner begynner å miste celler og vår naturlige produksjon av nevrale kjemikalier langsomt avtar. Hukommelsestap er vanlig, men når den griper inn i det daglige liv, får det til en tilstand som kalles demens, hvorav Alzheimers er den mest vanlige form. Utbredelsen

Ifølge Alzheimers Association, rammer Alzheimers sykdom 5,3 millioner amerikanere og er den syvende største dødsårsaken i USA.
Typer

Alzheimers sykdom fører 60 til 80 prosent av demens tilfeller. Andre typer demens er: mild kognitiv svekkelse, vaskulær demens, blandet demens, demens med Lewy-legemer, Parkinsons sykdom, frontotemporal demens, Creujtzfeldt-Jakob sykdom, normalt trykk hydrocephalus, Huntingtons sykdom og Wernicke-Korsakoff syndrom
.
Har

Demens er preget av hukommelsestap som påvirker dagliglivet; Alzheimers sykdom er en progressiv og dødelig form for demens. Ødeleggelsen av hjerneceller resultater i å lære, arbeide og sosiale vansker. Disse fakta kommer fra Alzheimers Association.
Virkningsmekanisme

Hjernen har over 100 milliarder nerveceller. I demente, disse hjerneceller dør raskt, begynner med de ansvarlige for korttidsminnet og læring.

Forskere, som begynner med Alois Alzheimer i 1906, la merke til at protein-baserte strukturer som kalles plakk og floker akkumuleres i hjernen hos demente. Plakk akkumuleres mellom nevroner mens floker danne innsiden.
Hensyn

Alzheimers sykdom har ingen kur, og forskerne er usikre på årsaken, men det har vært farmasøytiske fremskritt i å forsinke symptomdebut.

helse

· Teen Body Issues 
· Utallige muligheter med A Pride Mobility Scooter. 
· Gi ord til trøst for Dying 
· Cancer Survival Hvordan leve med diagnosen 
· Tobakk og kreft Fakta 
· Om Full Body Detox Etter Cancer 
· Hva er TrimSpa Weight-Loss Diet? 
· Fysiske effekter av Breast Cancer 
· Lever Cyste Symptomer 
· Slik gjenoppretter Minerals til Soft Spots å hjelpe Tooth Abrasion