Om leddgikt i Bones

Leddgikt av bein, også kjent som slitasjegikt, er forårsaket av nedbryting av brusk i leddene. Det er den vanligste formen for leddgikt, og mens det er ingen kur, kan symptomene vanligvis være effektivt håndtert med vektkontroll, trening og anti-inflammatoriske legemidler. Siden skade av slitasjegikt er irreversible, tidlig diagnose og en omfattende behandling diett er viktig for å beholde god leddfunksjon. Fakta

leddgikt i bein oppstår vanligvis i fingre, hofter, knær, føtter og ryggraden i nakke og korsrygg. Denne nedbrytningen av brusk som i leddet forårsaker endringer i det omkringliggende vev, noe som fører til smerte og mulig uførhet. Det er den vanligste formen for leddgikt i USA, som berører 21 millioner mennesker. Andre former for artritt inkluderer reumatoid artritt og psoriasis, begge forårsaket av autoimmune problemer, og septisk artritt, som er forårsaket av infeksjon. Behandling for slitasjegikt inkluderer regelmessig mosjon, støttende felles enheter, anti-inflammatoriske eller smertestillende medisiner, vekttap hvis pasienten er overvektig og i alvorlige tilfeller, kirurgi, inkludert full utskifting av ledd.
Type |
p Det er to typer av slitasjegikt. Primær artritt av ben oppstår når brusk i en felles blir mindre elastisk som følge av redusert vann-innhold. På grunn av dette, kollagenfibre i brusken er sannsynlig å bli degradert. Dette kan føre til leddbetennelse og bein spurs. Primær artrose er vanligvis knyttet til alder, fører selv unge mennesker kan være plaget med det, og ikke alle pensjonister vil lide it.Secondary slitasjegikt de samme symptomene, men er et resultat av en annen medisinsk tilstand som påvirker pasienten. Disse forholdene kan inkludere fedme, diabetes, inflammatorisk sykdom, skader og graviditet. Selv om skaden ikke kan reverseres, kan behandling av den underliggende sykdommen minske symptomene og stoppe videre degenerasjon.
Effects

leddgikt i bein fører til en rekke symptomer , det viktigste som blir smerte. Det er vanligvis en sterk verke om det bare er i felles, men en brennende følelse er mulig hvis de omliggende muskler og sener blir også påvirket. Tap av bevegelse og stivhet er også vanlig. Noen ganger væske er beholdt i felles, ofte i fuktig vær, og dette øker stivhet og ytterligere begrensninger utvalg av bevegelse. Leddgikt i bein kan også føre til benete overgrowths, noen ganger referert til som "noder" hvis de er i mindre ledd, som fingrene. Nodene kan ikke være smertefullt, men de kan vesentlig begrense bevegelse i leddet.
Identifikasjon

leddgikt i bein er mistenkt når en person har smerter i leddene nevnt ovenfor. En lege vil deretter se etter andre symptomer i de berørte felles, som en opphopning av væske, benete fremspring eller muskelsvakhet. Normalt er dette fysisk eksamen nok til å bekrefte tilstedeværelse av slitasjegikt, men legen kan kjøre blodprøver for å utelukke andre tilstander, eller han kan bestille en X-ray, som vil vise en mangel på brusk i leddet.

Risikofaktorer
p Det er en rekke risikofaktorer for leddgikt i bein. Selv om det kan påvirke folk i alle aldre, er det mer vanlig i pensjonister. Tidligere skade eller gjentatt stress til en felles også løfter ens risiko, som gjør en familie historie av leddgikt i bein. Til slutt, overvekt og stort sett stillesittende predisponerer pasienter til denne tilstanden, som den ekstra vekten og mangel på aktivitet kan svekke vektbærende ledd og deres støtte muskler.

helse

· Alzheimers informasjon, symptomer og forebygging 
· Miste vekt dietter tips for å miste vekt 
· Ideelle blodtrykket opplesninger for barn 
· Om Health Care Risk Management 
· Veps Allergi 
· Topp Yoga DVDer for nybegynnere En nyttig guide 
· Vanlige symptomer på stress 
· Perfekt Deodorizers å ødelegge Chemical Lukt 
· Hvorfor Bipolar lidelse vanligvis utvikler seg i slutten av tenårene eller tidl…
· Hvordan søke om Medicaid dekning i Pennsylvania