Hvordan redusere Burns Etter Silver Nitrat

Det er mange måter du kan bli brent slik som med over eksponering for varme, brann, kokende vann og selv når huden kommer i kontakt med sterke kjemikalier. Burns har tre klasser: første, andre og tredje grad. Første grads forbrenning er den minst alvorlige og tredje grads forbrenning er den mest alvorlige. Hvis huden har kommet i kontakt med et skadelig kjemisk slik som sølvnitrat, er det viktig å behandle brenne umiddelbart for å hindre den fra å bli verre. Du trenger
Vann
Desinfiserende såpe
Antibakteriell krem ​​
Gauze
bandasje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle klær som kan ha kommet i kontakt med sølvnitrat. Hvis klærne er igjen på, kan nitrat siver gjennom klær og forverre brannsår på huden din.
2

Umiddelbart kjøre brenne under en strøm av kaldt, rent vann i minst 15 minutter. Kjører det berørte området under vann vil sikre at alle kjemiske har vasket av, og det vil ikke fortsette å irritere huden.
3

Oppsøk lege hvis du har fått et brannsår fra væske nitrat som er større enn 2 eller 3 inches, eller det er på ansiktet eller andre følsomme område av kroppen. Du bør også oppsøke lege med en gang hvis du har mottatt en tredje grads forbrenning. Tredje grads forbrenning skade alle lag av huden og uten lege vil de ta lang tid å helbrede.
4

Vask området med såpe som inneholder desinfeksjonsmiddel for å hindre at nitrat fra å bo på huden. Såpen vil sikre at alle nitrat er fjernet og ikke fortsetter å brenne huden.
5

Dekk det forbrente området med en antibakteriell krem ​​som vil holde det rent og bidra til å helbrede brenne raskere. Påfør et lag av gasbind og en bandasje på toppen av det brannskadde å holde området rent.

helse

· 5 Ulike Risk-free og vellykket hjem rettsmidler 
· History of Surgical Technology 
· Opthamologist Database for kvalifisert Eye leger 
· Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje 
· Mirakler Of Dead Sea Skin Care 
· Hvilke endringer trenger Obama å lage In The FDA? 
· Pre-kirurgi dietter for Lap-Band 
· Akupunktur reduserer hetetokter hos kvinner med brystkreft 
· Giftig Mold Forgiftning Symptomer 
· Karbohydrater, proteiner og skjulte fett