Post traumatisk Hodepine Behandling

Det er to måter å behandle en posttraumatisk hodepine: mislykket terapi eller forebygging medisiner. Mislykket terapi brukes for å lindre symptomer som dukker opp i løpet av de første to til tre uker i hode eller nakke skade. Forebyggende medisiner brukes til å behandle symptomer som vedvarer over en lengre periode. Mislykket behandling
p Det finnes flere former for mislykket behandling, den ene som er best for deg, avhenger av alvorlighetsgraden av skaden og type samstemmige hodepine. Mislykket terapi er vanligvis den eneste form for behandling som trengs når en posttraumatisk hodepine er forårsaket av en mild skade som vil gro raskt.

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, aspirin eller naproxen redusere symptomer på en hodepine før det avtar. Denne formen for behandling kan bli vanedannende og er ikke tilrådelig for langsiktig bruk.

Muscle relaxers lindre andre symptomer, som for eksempel nakke spenning og muskelspasmer, som kan følge en posttraumatisk hodepine. Ifølge The National Headache Foundation, de vanligste årsakene til posttraumatisk hodepine er muskelsammentrekninger som spenner fra nakken til hodebunnen. Vær oppmerksom på at enkelte muskel relaxers som flexeril eller Robaxin, kan forårsake tretthet.

Vaskulær hodepine --- pulserende hodepine relatert til hevelse av blodkar, eller hyperemia --- også dra nytte av mislykket behandling. Denne typen posttraumatisk hodepine ligner på en migrene.
Forebygging Medisinering

Prevention medisiner for posttraumatisk hodepine er nødvendig når en hodepine vedvarer i mer enn to uker, forekommende i det minste en eller to ganger ukentlig. Forebyggende medisiner er ansatt to eller tre uker etter starten på en posttraumatisk hodepine --- og etter at det er klart at en pasient ikke responderer på mislykket behandling.

Antidepressiva som amitriptylin (Elavil) eller nortriptylin (Pamelor ), samt felles betablokkere, vil bidra til å redusere daglig hodepine og symptomer på søvnløshet. Psykologiske faktorer, som frykt, angst, sorg og bitterhet, kan også spille en rolle i posttraumatisk hodepine, bekjempe disse impulsene kan kreve antidepressiva og snakke terapi. I alvorlige tilfeller, betablokkere administreres sammen med antidepressiva.

Intravenøs dihydroergotamin (IV dhe), en gammel behandling for migrene, kan også brukes til å behandle alvorlige posttraumatiske hodepine. IV dhe utføres på på poliklinisk basis på et sykehus eller klinikk, daglig forebyggende medisiner som antidepressiva brukes i tandem med behandlingen. IV dhe gis vanligvis etter to måneder, når pasienten har forsøkt mislykket terapi samt andre former for forebyggende medisiner til ingen nytte.

helse

· Hvordan kan jeg få en gratis Hair Transplant ? 
· Klimaendringer med kroniske ryggsmerter 
· Urte legemidler for kreft 
· Hvordan være trygg under en orkan 
· Ting du bør vurdere før du starter med gjær infeksjon Cure 
· Hvem er i faresonen for å få kreft fra asbest? 
· Hvordan overleve Emergency Room With a Child 
· 2 liters flaske Plast Typer 
· Slik hindrer nyrestein 
· Sommerferie for tenåringer med vektproblemer