Symptomer på sirkulasjonsproblemer

Sirkulasjons problemer inkluderer en rekke medisinske tilstander som du kan bli diagnostisert, og er referert til av leger som vaskulære sykdommer. Symptomene på sirkulasjon problemer avhenge av den aktuelle tilstand som du har og om du har coexisting medisinske tilstander som diabetes. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, symptomer på sirkulasjons problemer inkluderer nummenhet og kulde i ekstremiteter. Kulde

Dine hender og føtter kan være kaldt, noe som er et tidlig symptom på sirkulasjons-problemer som kan innebære mer av kroppen din som tilstanden utvikler seg.
Pustevansker

Du kan oppleve pustevansker etter fysisk aktivitet, som er et symptom på sirkulasjons-problemer som kan utvikle seg til forekommende selv mens du hviler.
Nummenhet

Du kan merke nummenhet eller kribling, spesielt i føttene og tærne, som er et symptom på sirkulasjons-problemer som kan resultere i skader og sår på føttene.
Pain
med

Sirkulasjons problemer kan føre til at du opplever smerte i brystet, samt i ekstremiteter, spesielt etter fysisk aktivitet.
Hevelse

Du kan oppleve hevelse i føttene, anklene og leggene som følge av væske buildup forårsaket av sirkulasjonsproblemer.
Svakhet

Sirkulasjons problemer kan føre til svakhet i din muskler, som kan forårsake problemer med din evne til å ta vare på deg selv og utføre rutinemessige daglige aktiviteter.

helse

· Kan Diabetikere spise sjokolade? 
· Bio identiske hormoner: hva de er og hvordan de kan hjelpe deg 
· De beste Diabetic Diet Foods å spise 
· Boswellia En Anti inflammatorisk og smertestillende Herb 
· Hvordan Kill Poison Ivy Weeds 
· Gratis hjem rettsmidler for Hives 
· RevitaShape Anti Cellulite Cream 
· Involver vitaminer og mineraler i Ernæring For Keeping Your Brain Sharp 
· Slik håndterer folatmangel 
· Sunn Restaurant Food Ideas