Hva er behandlingen for Eosinofil Gastroenteritis?

Eosinofil gastroenteritt påvirker slimhinnen i magen, både tarmen og til tider store tarmen kan bli infiltrert med eosinophilis, som er en hvit blodcelle. Dette kan spre seg til andre organer, og selv om sjeldne, rammer hovedsakelig barn og tenåringer. Behandling av eosinofile sykdommer er avhengig av alvorlighetsgraden og plassering av symptomene. Selv om det er ingen permanent kur, i de fleste tilfeller er symptomene og årsakene til sykdommen kan kontrolleres gjennom kosthold og medisinering. Eliminering av Sensitive Foods og Forbedre Diet

Eosinofil gastroenteritt er noen ganger behandles ved å eliminere visse matvarer fra kostholdet. Skin testing er gjort for å sjekke sensitivitet til mat og deretter de spesielt sensitive mat er anbefalt for fjerning.
Farmakoterapi

Støttende behandling omfatter muntlige medisiner som kortikosteroider som hjelper pasienter med obstruktive symptomer.

Anti-inflammatoriske medisiner

Pasienter med symptomer på slimhinnene lag problemer er gitt anti-inflammatoriske stoffer som oral oral cromolyn og glukokortikoider [ ,"Nguyen, 2008]. Disse problemene kan omfatte halsbrann, gastroentritis og syre.
Kirurgi

Kirurgi er et forslag til behandling, men ikke anbefalt med mindre pasienten har liten tarmobstruksjon eller trenger lindring av vedvarende pyloric obstruksjon.
Elemental Diet

Noen ganger elementære dietter kan hjelpe, noe som betyr at ingen inntak av proteiner enten i deres pre-fordøyd eller hydrolyserte form er tillatt i kostholdet. Spesielle formler er laget av aminosyrer slik at det ikke allergener trenge inn i kroppen. Eksempler er Neocate ® og Elecare ®. [Nguyen, 2008].
Bilder Aktuelt steroider

Aktuelt steroider har vist seg å redusere eosinophil teller i barn og legemidler som flutikason proprionate (Flovent ®), er anvendes for dette formål. Den flutikason sprøytes i munn og doseringen er høyere enn den som brukes for allergi og astma. Budesonid blandet med en viskøs løsning kan også være nyttig for behandling.
Andre medisiner

Alternative kinesisk medisin har vært forsøkt med liten suksess, og mens noen medisiner som leukotriene hemmere forbedre symptomer de eosinophil tallene ikke minsker. Andre stoffer som montelukast og ketotifen har hatt noen suksess heller.

helse

· Virkningene av en Cottonmouth Snake Bite 
· Radiesse Vs. Artefill 
· Hvordan Injiser etappe med steroider for Pain 
· Trakk Hamstring rettsmidler 
· Hvordan organisere blod donasjonen i en krise 
· Hva er det beste middel for en migrene 
· Måter å hindre Ovarian Cancer 
· Den spennende og fremtidige rolle stamceller i Health Industry 
· Senior Care Colorado 
· Hvordan redusere Jaw Pain Fra en hoven kjertel