Hvordan kontrollere høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en av de vanligste medisinske tilstander blant voksne i dag. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer fra alder til livsstilen til familien, men å kontrollere det er overkommelig. Kontrollere høyt blodtrykk kan tillate deg å leve et mer aktivt og sunnere liv. Følg disse tipsene for å kontrollere høyt blodtrykk. Instruksjoner
en

Hør med legen din. Følg alle instruksjonene som legen gir deg i forhold til å redusere og kontrollere stress nivå. Gjøre avtaler for helsesjekk med legen din regelmessig, og bruke disse avtaler som en mulighet til å følge utviklingen din og gjøre endringer til diett, om nødvendig.
2

alle medisiner som anvist. Det finnes mange forskjellige typer reseptbelagte medisiner utviklet for å hjelpe deg å holde blodtrykket under kontroll, og du og legen kan bestemme om å legge en av disse medikamentene til din daglige rutine vil være fordelaktig. Hvis så, ta medisiner daglig som instruert. Ikke slutt å ta den, og holde orden på resept påfyll for å unngå å gå tom.
3

Tren regelmessig. Leve en aktiv livsstil er en av de største skrittene mot å senke høyt blodtrykk, og selv om du har begrenset tid eller fysisk mobilitet, er det en rekke øvelser og aktiviteter som kan holde deg i form og flytte og hjelpe hjertet ditt fungerer ordentlig. Diskuter utøve opsjoner med legen din, eller ta kontakt med et lokalt sykehus eller helsestasjon for ideer.
4

Spis riktig. Fortsatt forpliktet til å overvåke din salt og alkohol inntak, og spise masse sunn mat. Lær om mettet fett og umettet fett og matvarer som er høy i natrium og konserveringsmidler. Hvis du oppdager at du har problemer med å kontrollere cravings eller spise riktig, spør legen din om en henvisning til en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg.
5

Opprettholde en sunn vekt. Legen din kan hjelpe deg med å avgjøre hva en sunn vekt for din høyde, bygge og alder bør være. Bruk denne vekten som målet ditt, og gjøre det et mål å komme dit og bo der.
6

Ta det med ro. Unngå stress og senke daglige stressnivå kan spille en stor rolle i å senke blodtrykket og holde den på et konsistent nivå. Det er mulig å redusere individuelle stressnivået bare ved å gjøre noen grunnleggende endringer i livsstil. Hvis du er ansatt i en høy-stress jobb, bør du vurdere en yrkesmessig forandring eller senke antall timer du jobber en uke. Prøve noen alternative muligheter, for eksempel yoga, for å oppveie den daglige stress påført av din jobb og familie forpliktelser.
7

Hold begått. Når du har begynt å se resultater og blodtrykket ditt er under kontroll, fortsetter å gjøre de tingene du har gjort for å senke den. Bare ditt engasjement for en sunn og aktiv livsstil kan holde blodtrykket kontrolleres og hjertet sunt.

helse

· Hvordan redusere fibroids ved Diet 
· Norvasc & Diovan bivirkninger 
· Virkningene av Bird Flu 
· Hva er farene ved flere CT-undersøkelse? 
· Symptomer på en Torn brystmuskelen 
· Instruksjoner for øyenvippe utvidelser 
· Medicaid valgbarhet i Illinois 
· Hvordan lage Maksimer vekstpotensialet i håret ditt 
· Adaptive Utstyr for Apotek 
· Mercury Detox Wih Olive Leaf Extract