Irritabel tarm syndrom Medisinering

Irritabel tarm-syndrom er en ofte sett fordøyelseskanalen lidelse som fører med seg symptomer som kramper, gass, diaré og forstoppelse. De fleste som lider av irritabel tarm syndrom ikke viser alvorlige symptomer, og problemet kan holdes under kontroll med medisiner. Medisiner inkluderer de å lindre smerten forbundet med kramper, anti-diaré medisiner, medisiner for å redusere forstoppelse og anti-krampaktig stoffer som Lotronex. Lotronex

Lotronex, også kjent som Alosetron, er det som kalles en nerve reseptor antagonist. Det er en anti-krampaktig stoff som er designet for å slappe av musklene i tykktarmen. Det er et stoff kun for kvinner, som brukes når en kvinne lider av alvorlig diaré knyttet til irritabel tarm syndrom. Lotronex var på markedet for bare 9 måneder før det ble fjernet av Food and Drug Administration. Det var forbundet med to dødsfall og ble mistenkt for å ha fremskyndet forferdelige alvorlige bivirkninger i så mange som 113 personer som brukte den. Lotronex ble satt tilbake i markedet i 2002, men under restriksjoner fra FDA om hvilke leger kan foreskrive det. Enhver lege forskrivning dette stoffet må ha blitt registrert i et spesielt program som omhandlet bruken. Kvinner som har alvorlig diaré, og har ikke blitt hjulpet av noen andre medisiner for irritabel tarm syndrom er kandidater til å prøve Lotronex.
Amitiza

Amitiza er også kjent som lubiprostone. Det er et stoff som er ment for kvinner som er 18 år eller eldre som lider av forstoppelse symptomer på irritabel tarm syndrom. Tatt to ganger hver dag, kan Amitiza øke utskillelsen av væske i tynntarmen og dermed tillate avføringen å passere gjennom regionen. Dette stoffet kan gi bivirkninger som kvalme og diaré, og har ikke vist seg å fungere for menn.

Medisiner for Pain Symptomer

Irritabel tarm syndrom smertestillende medikamenter fokusere på å avhjelpe kramper smerte forårsaket av tarmen. Narkotika av denne art er laget for å bli tatt før måltider, vanligvis så mye som 1/2 time før du spiser. Medikamenter av denne type, enten kan komme i pille-form eller i en form som kan løses opp når de plasseres under personens tunge. Levsin, Levbid, NuLev, Bentyl og Donnatal er alle medisiner for dette formålet med barn å være i stand til å ta Pro-Banthine til lindring irritabel tarm smerter.
Anti-diaré medisiner
< p> Legemidler som virker ved å øke vann absorpsjon i tykktarmen og gjøre en persons avføring mer konsekvent kalles anti-diaré medisiner. Medisiner som disse skal tas før et måltid eller en potensielt stressende hendelse som kan føre til symptomer på diaré knyttet til irritabel tarm syndrom. Designet for å bli tatt sammen med vann, kan disse medikamentene vanligvis brukes hver dag. Imodium er den mest hyppig anbefalt medikamenter for dette formål. Den nevnte Lotronex er en anti-diaré i tillegg.
Forstoppelse Medisiner

Fiber kosttilskudd som er løselig i vann blir brukt i mange tilfeller av irritabel tarm syndrom å håndtere forstoppelse symptomer. Ved hjelp av avføringsmidler som Milk av Magnesia er motløs siden de kan bli vanedannende og har en tendens til å skade tykktarmen ved å stimulere slimhinnen i det. Drikker store mengder vann og får riktige mengder trening gå langt i å hjelpe med forstoppelse som er forårsaket av irritabel tarm syndrom.

helse

· Hjerte-Sunn mat for Men
· Hvordan identifisere Kjennetegn på obessive Compulsive Disorder 
· Hvordan Klinisk Test om du har gjær infeksjon 
· Ohio Medicaid Kvalifiseringskrav 
· Generisk Erytromycin Fra Best Offshore Online Pharmacy 
· Ring Worm Skin Therapy 
· Hvordan redusere Foot Pain Fra nevropati 
· Hvordan bygge en sykkel Generator 
· Foods å spise på en lav-fett diett 
· Bivirkninger av menneskelige veksthormoner