Hvordan vite om du har innvollsparasitter

Det er to hovedtyper av innvollsparasitter, ifølge Dr. Leo Galland i en artikkel i Huffington Post. Worm-type parasitter i hovedsak rane kroppen av næringsstoffer og kan føre til anemi, men noen andre symptomer. Den andre typen omfatter organismer som Giardia, noe som fører til en rekke akutte symptomer, særlig gastrointestinalt ubehag. Instruksjoner
en

Se etter symptomer som kronisk diaré, magesmerter, oppblåsthet, kvalme og oppkast. Hvis du ikke kan identifisere en årsak til disse symptomene, og de synes å holde kommer tilbake med jevne mellomrom, kan de indikerer tilstedeværelse av innvollsparasitter.
2

Vær oppmerksom på dine avføring. Det er mulig å passere en orm i avføringen, og du kan også oppleve kløe rundt endetarms området.
3

Undersøke uforklarlig vekttap og slapphet. Disse kan oppstå hvis du har hatt innvollsparasitter i lang tid. Kronisk tretthet kan noen ganger være forårsaket av innvollsparasitter.
4

Spør legen din for en krakk test. Ikke alle parasitter produsere åpenbare symptomer, slik at du kan ha innvollsparasitter i mange år og aldri innse det. Mer invasive tester, for eksempel en Proctoscopy, er noen ganger nødvendig.
5

Snakk med legen din dersom du opplever en kombinasjon av disse symptomene etter en tur til en tredje verdens land, et opphold eller lengre perioder arbeid på institusjonsnivå omsorgssenter, eller et besøk til et område med dårlige sanitærforhold. Innvollsparasitter trives i disse områdene og risikoen for eksponering er høyere.

helse

· Er Weight Watcher månedskort en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter …
· Slik Cure Sore Throat raskt 
· 2mg Xanax: For Angst Reduksjon 
· Krav til HLR sertifisert i North Carolina 
· Reseptbelagte bistandsprogrammer 
· Hvordan måle alvorlighetsgrad av periodontal sykdom 
· Øyedusj Krav 
· PET Scan Vs. CT Scan 
· Safety Training for helikopter lasting og lossing 
· Hva er behandlingen for AML Subtyper?