Neurontin vs Topimax for migrene hodepine

Neurontin og Topimax er to legemidler som er foreskrevet for daglig bruk for å unngå migreneanfall. I ordningen med migrene narkotika, begge disse er relativt nye. Som mange forebyggende medisiner, har de ikke fungerer for alle. Neurontin

Neurontin eller gabapentin, er godkjent av US Federal Drug Administration for å forebygge anfall og nerve smerte, slik som smerter forårsaket av helvetesild. En off-label bruk av medisiner er som en migrene forebyggende.
Topimax

Topimax, eller topiramat, er en anti-anfall medisiner som er godkjent av FDA som en migrene forebyggende. Hvordan det fungerer akkurat å forhindre hodepine er ukjent, men det ser ut til å hjelpe noen signalstoffer.

Bivirkninger av Neurontin

Bivirkninger av Neurontin inkluderer kvalme, oppkast, svimmelhet, ustøhet, tretthet og vektøkning. Det har også noen psykiske bivirkninger som humørsvingninger, angst, fiendtlighet og selvmordstanker.
Bivirkninger av Topimax

Bivirkninger av Topimax omfatter svakhet, tretthet, svimmelhet, forvirring, søvnighet, konsentrasjonsvansker, prikking i hender og føtter, tap av matlyst og vekttap. Det kan også ha noen psykiske bivirkninger som humørsvingninger og angst.
Hensyn

Begge medisiner har bivirkninger som kan være problematisk. Men den eneste måten å vite hvordan man medisinen vil påvirke deg - enten i ødeleggende bivirkninger eller for å forebygge migrene - er ved å prøve den under oppsyn av lege

.

helse

· Hemmelighetene bak en falsk Leger Unnskyld Note 
· Epsom Salt & Skrumplever 
· Hva er Sterile Nutrient Agar? 
· Slik unngår du at åreforkalkning 
· Hvordan forebygge astma i Babies 
· Er Drug Addiction en hjernesykdom? 
· Bivirkninger av Carb-stopper 
· Errorless Compliance Training 
· Bruk av magneter for urininkontinens 
· Hvordan oppdatere Xcode Fra Terminals