Hvordan behandle Copper Forgiftning

Kobber er et vanlig element, og selv om den rent metall er ikke giftig, mange av sine forbindelser er. Disse forbindelser fremstilles ved virkningen av mage fluider på kobber når den er inntatt. De vanligste kildene til giftig kobber inkluderer blå vitriol, kobber sulfat og irr. Behandlingen for kobber forgiftning består av en kompleks multi-trinns metode. Instruksjoner
en

Se etter symptomer på kobber forgiftning. Fysisk kontakt med kobber kan slå håret og huden grønt. Svelging av kobber kan føre til flere symptomer som magesmerter, diaré og oppkast. Andre tegn er svimmelhet, kramper og kramper i tilfeller av høy eksponering.
2

Trekk kilde til kobber, spesielt i tilfeller med langvarig eksponering. Fysisk kontakt med store mengder kobber er en yrkesmessig fare i ulike metallarbeid og bygging jobber. Vanlige kilder til utilsiktet eksponering er Aquarium, soppdrepende produkter og insektmidler.
3

Administrer store mengder eggehviter for tilfeller med hurtig kobber forgiftning. Albumen i eggehvite kan sammen med kobber for å lage en ufarlig forbindelse. Melk kan ha en lignende effekt hvis eggehviter er ikke tilgjengelig.
4

Fremkall brekninger med mindre pasienten er krampetrekninger eller ubevisst. I disse tilfeller kan det være nødvendig å bruke en nasogastrisk sonde for å tømme maven ved gastrisk utskylling. Inntar aktivt kull er også effektive i behandling av kobber forgiftning. Langvarig eksponering kan kreve dialyse.
5

behandle symptomene på kobber forgiftning. Denne består vanligvis av en melk diett med narkotika for smerte og diaré.

helse

· Er Hvor trygt Male Enhancement narkotika? 
· Hva er Tilbring Medicaid Down 
· Diett for folk som sliter med lavt blodsukker 
· The Best Kolon Renset detoxes 
· Muscle Tear Treatment 
· Fire beste fordelene med å velge Colon Cleanser 
· Hvordan Flat mage muskler etter en Hysterectomy 
· Hva du ikke bør si til noen som er deprimert? 
· Hva er behandlingen for veggedyr naturlig? 
· Hjem rettsmidler for Rivning og sprø negler