Hjem behandling for en Hangover

Hvis du leser dette mens du har en bakrus, er du sannsynligvis ikke i humør for vittig kommentar. Her kort og konsis, er tips for behandling av hodepine, kvalme og andre symptomer som følge av å ha absorbert altfor mye natten før. I tillegg er det flere måter å hindre at en bakrus neste gang du gjør noen overdreven drikking. Væsker

Drikk så mye vann eller andre ikke-koffeinholdige væsker som du kan stå, fordi alle at alkohol har forlatt deg dehydrert, og dehydrering fører det meste av bakrus symptomer.

Sport Drink

Drinking Gatorade eller annen sportsdrikk er et godt hjem behandling for en bakrus, fordi det ikke bare rehydrates men leverer elektrolytter, som kan være ute av klask på grunn av alkohol.

Painkiller

Ta en ibuprofen eller acetylsalisylsyre for hodepine hvis nødvendig, men unngå paracetamol (Paracet), siden det kan være vanskelig på leveren, som allerede har en treningsøkt fra overflødig alkohol inntak. Det er bedre å få litt noe i magen først for å unngå smertestillende-relaterte magesyke.
Mat

Toast og frukt er lett på magen, og gi B og C-vitaminer.
Kvalme

For kvalme, må du gjøre det som fungerer for deg personlig, fordi alle er forskjellige når det gjelder dette problemet. For folk flest, nipper til noen form for brus hjelper, det være seg 7-Up, ingefær øl eller cola.
Coffee
p Hvis du skal drikke kaffe, må du drikke andre væsker også, fordi koffein er vanndrivende, og dermed er dehydrerende.
Prevention

For å forebygge fremtidige bakrus, drikke alkohol med mat eller på en full mage, og drikk rikelig med vann eller andre ikke-koffeinholdige væsker sammen med alkohol. Ta en ibuprofen eller acetylsalisylsyre før sengetid, og deretter sove så lenge du kan.

helse

· Hva er Seconal? 
· Hvordan Endre en GL1000 Heel Toe Shifter
· Betydning av hyperglykemi 
· Om All-Natural Body Detox flytende dietter 
· Hvordan å drikke afrikanske Red Bush Tea
· Gratis Trening planer alt du trenger å vite 
· En diett for polycystisk Syndrome 
· Årsaker til Ettermiddag Fatigue 
· Slik unngår du at hundens Fra Biting Barn 
· Prodromal symptomer på Herpes