Hva er Drug Hydroxyz HCL?

Hydroxyz HCL er en reseptbelagte medisiner i klassifiseringen av antihistaminer. Selv om de fleste av oss forbinder antihistaminer med allergier, som hydroxyz HCL er noen ganger brukt til, har denne klassifiseringen av narkotika vist seg å være effektiv i behandling av andre medisinske tilstander. Ofte referert til som hydroxyzine hydroklorid, har hydroxyz HCL vært nyttig i behandling av symptomer på både angst og demens, behandling av allergiske reaksjoner og reisesyke, og blir brukt med smertestillende og beroligende midler. For en reseptbelagte medisiner, gjør hydroxyz HCL en forferdelig mye. Allergiske reaksjoner

Fordi hydroxyz HCL er klassifisert som et antihistamin, har leger vært kjent for å bruke denne medisinen når noen lider en allergisk reaksjon på noen form for substans eller et reseptbelagt legemiddel. Den blokkerer histamin, som produseres som en reaksjon fra immunforsvaret under en allergisk reaksjon. Hydroxyz HCL brukes ofte når en av symptomene på allergisk reaksjon er en irritasjon i huden som ber noen til å klø eller scratch.
Angstlidelser

Hydroxyz HCL også samhandler med signalstoffet serotonin, som er et kjemisk stoff som påvirker en persons humør. Dette resultatet har gjort hydroxyzine hydroklorid en effektive behandling for nervøsitet og spenning i forhold til en angstlidelse. Medisinen regulerer denne spesielle kjemiske, slik at en person som opplever en av disse avleggere av angst blir rolig og avslappet.
Demens

Mye som bruken med en hvilken som helst nervøsitet strammingen eller man ville lide i forhold til angst, hydroksyzin hydroklorid har også vist litt effekt som en medhjelper behandling for disse samme derivater av demens. Som blir sagt, dette er bare et supplement behandling for spesifikke symptomer på demens (samt angst) og er ikke brukt som behandling for tilstanden som helhet.
Reisesyke

Hydroxyz HCL også har noen effekt på dopamin, som er kjemisk nært knyttet til kvalme og oppkast, og dermed denne medisinen er en effektiv behandling for reisesyke. Men, vil du bare kunne få Hydroxyz HCL på resept, så du må snakke med legen din hvis over-the-counter kvalmestillende medisiner ikke fungerer for deg.
Smertestillende /Beroligende

Selv Hydroxyz HCL er ikke nødvendigvis betraktet som en sann smertestillende eller beroligende, har det vist noen positive resultater når det brukes sammen med en. Hydroxyz HCL øker effekten en smertestillende, også kjent et smertestillende middel eller et beroligende middel, noe som gjør dosebehovene mindre for begge typer narkotika.

helse

· Hvordan ha en kropp som Christina Aguilera 
· Plevravæske -! Symptomer på pleuraleffusjon 
· New Health Care dekning for Florida i 2009 
· Multi-infarkt demens Symptomer 
· Fakta om brystkreft styrking 
· Hva kan man forvente med Lung Cancer Stage 3 
· Nasal vanning fungerer Wonders 
· Hvordan behandle en Sweat Bee Sting 
· Medicare Managed Care Plan Fordeler og ulemper 
· Hva er Salmonella Enteriditis?