Magesår Komplikasjoner

En magesår er en lesjon eller åpent sår som er funnet i magen fôr, der pepsin og saltsyre er til stede. Folk i alle aldre kan utvikle magesår og de er vanligvis ikke kreft eller smittsomt. Alvorlige komplikasjoner kan oppstå hvis folk ikke får behandling for sine magesår, som krever øyeblikkelig legehjelp og med kirurgi. Årsaker
p Det er mange faktorer som kan forårsake magesår. Ifølge University of Maryland Medical Center, viser forskning at de fleste er et resultat av en bakterie infeksjon som heter Helicobacter pylori. det gjør et stoff som svekker beskyttende slim i magen, noe som gjør det mer sannsynlig å bli rammet av syre og pepsin. Røyking øker også sjansen for å utvikle et sår, som gjør koffein fordi det fremmer utskillelsen av syre i magen. Følelsesmessig stress pleide å bli betraktet som en årsak til magesår, men at tenkning har endret seg. Men folk med magesår sier ofte at stressende situasjoner dem føre til mer smerte. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin og ibuprofen kan også gjøre magen bukke for virkningene av pepsin og syre.
Symptomer

Hver person opplever ulike symptomer , men det er flere som er felles for magesår. Mange mennesker lider av en brennende eller gnagende smerter i magen, mellom navlen og brystbeinet. Det oppstår vanligvis i de tidlige morgentimer eller mellom måltidene, og kan vare alt fra et par minutter til noen timer. Andre mennesker kan oppleve fra manglende appetitt, kvalme, tretthet, raping, brekninger og svakhet.
Bleeding

Blødning er en vanlig komplikasjon hvis du don ' t få behandling for magesår. Over tid, spiser sår bort på blodåre i tolvfingertarmen eller magen veggen. Dette fører til blødninger. Symptomer er oppkast lyse rødt, friskt blod eller blodig, svart avføring. Mange tar Pepto Bismol å lindre sår symptomer. Dette kan også føre til svart avføring. Hvis det er alvorlig blødning, kan pasienten ha svakhet, ekstrem tretthet, mister bevisstheten eller skriv sjokk.
Perforering

magesår spiser bort på magen så mye at den kan danne et hull eller en perforering i veggen. Delvis fordøyd mat og bakterier kan komme inn gjennom åpningen og reise til bukhulen. Dette hulrom er vanligvis sterile. Dermed kan det føre til at området for å bli betent, en tilstand som kalles peritonitt. De første tegn på perforasjon er intens, plutselig og jevn smerte magemusklene. Pasienter kaller smerten ekstrem, og det blir verre når de beveger seg rundt. Magemusklene stive og fordi hardt som boards. Leger anbefaler vanligvis umiddelbar kirurgi.
Hindring

En tredje komplikasjon av magesår er en innsnevring og obstruksjon av fordøyelseskanalen. Sår funnet ved krysset mellom magesekken og tolvfingertarmen kan føre til arrdannelse og hevelse som smalner eller lukker passasje gjennom området. Fluid og mat reiser fra magen til DuoDERM kan bli blokkert eller bremset ned, noe som fører til en oppblåst mage å danne. Andre symptomer inkluderer ekstreme smerter og vedvarende oppkast. Hindringen er vanligvis nær eller ved den nedre del av magesekken kanalen, en smal seksjon av magesekken hvor det slutter seg til tolvfingertarmen. Leger bruker en øvre endoskopi å diagnostisere hindringen.

helse

· Eksem behandling med cetaphil 
· Rapportering klagemål og appeller data i Health Care 
· Symptomer på kronisk bronkitt hos barn 
· Hjem rette for Foot Pain 
· Slik bruker du en Nikken Magnet 
· Brain & Språklige funksjoner 
· Hvordan bruke Remicade 
· Hvilken Kind of Doctor går jeg til for osteoporose? 
· Hvordan finne en homøopatisk lege 
· Hvordan bli kvitt negativ energi