Hvordan forberede seg på vinteren under svangerskapet

Vinteren kan være en utfordrende tid for alle. Håndteringen av all snø og regn, holde motet oppe til tross for grått vær, og bare komme seg fra ett sted til et annet kan være vanskelig. For de som er gravide i løpet av vinteren, er det noen spesielle hensyn for å håndtere vintervær og endringer. Instruksjoner
en

Tenk på ditt treningsprogram. Hvis du for tiden tar daglige turer utenfor (bra for deg) eller reiser til gym på regelmessig basis, må du ha en alternativ plan for dagene når det er for kaldt til å komme utenfor eller for farlig å få på veiene . Hvis du kommer til å fortsette å gjøre utendørs turer stund er kald, sørg for å få riktig utstyr for å holde deg trygg: gode, varme klær som du kan bære i lag, inkludert en vinter lue, hørselsvern, hansker, skjerf og holdbar sko med meget god traction.For de dagene da du kan bli sittende fast inne eller fast hjemme, planlegging fremover gjør hele forskjellen. Kjøp noen graviditet trene DVDer som du kan dukke inn i spilleren, så du vil ha noe nytt å gjøre for ditt treningsprogram hjemme. Eller kjøpe et sett med lette vekter, trening band, øvelse ball, eller en annen bærbar del av utstyret og se inn i en rutine for å bruke dem på hjemme-trening dager. Selvfølgelig, hvis du har en tredemølle, kan du få din cardio gjort på det.
2

Stock opp på sunne, essensielle matvarer. Du ønsker ikke å gå tom for næringsrik mat fordi dagligvarebutikker er stengt, veiene er ikke trygt, eller du rett og slett ikke føler trosset vinterværet å gjøre en mat kjøre. Så planlegge og få noen nonperishable elementer som vil bære deg gjennom vinterdager. Prøv å holde en balanse av karbohydrater og proteiner, slik at kroppen får den næringen den trenger, og styre unna høyt sukker elementer. Hermetisert suppe, fullkorn kjeks og peanøttsmør, frosne måltider, og frossen fisk er alle gode alternativer.
3

Kjøp en god pels som er tykk og slitesterk. Sørg for at den passer din gravide kropp. Dette kan være din største vinter investering, men det vil være verdt det. Handle på en fødselspermisjon butikken hvis du må, for å finne en frakk som vil imøtekomme magen uten overveldende armene og overkroppen. Få vinterstøvler som har svært god trekkraft, også. Det er mye lettere å miste balansen når du har en gravid mage før deg, så får all den hjelpen du kan få med fottøy din.
4

Få bilen din klar for vinteren. Har det inspiseres. Få alle nødvendige mindre reparasjoner gjort. Pass på at batteriet er i god form. Kontroller og /eller skifte olje og fylle opp frostvæske og vinduspuss løsning beholdere. Kontroller lufttrykket i dekkene, og være sikker på at du har et reservehjul med de nødvendige verktøy for en dekkskift (samt en arbeidsgruppe sett med startkabler) et sted i bilen.
5

Plan for nødhjelp, særlig hvis din forfallsdato faller i løpet av vinteren. For eksempel, hvis du begynner å gå inn i arbeid mens det er tykk is og /eller snø, hvordan vil du komme til sykehuset? Det trenger ikke å være en nødsituasjon hvis du planlegge, har du en nabo eller en venn med en firehjulstrekk kjøretøy, eller kan sykehuset komme plukker deg opp og transportere deg? Se inn dine muligheter, ring i noen få venner som back-ups, og skrive ned beredskapsplan. Sjansen er at du ikke trenger å bruke det, men det er hyggelig å vite at du er forberedt i tilfelle.
6

Stock opp på baby nødvendigheter tidlig, hvis din forfallsdato faller i løpet av vinteren. Du kan ikke være i stand til å gå kjører siste liten babyen forberedelse ærend, så sørg for en god, detaljert liste over alt du trenger for barnehagen din og enten gjøre dine innkjøp rundt i byen mens været fortsatt er rettferdig eller gjøre din shopping på nettet og har varene skal leveres til deg.
7

Jag bort vinterdepresjon. De grå dager på vinteren kan være deprimerende for alle, og graviditet er en spesielt emosjonell tid av hormonelle endringer og generell usikkerhet. Sett kaffe datoer med venner. Har en kjæreste over til å se chick flicks, spise popcorn, og gjøre manikyr sammen. Lag en stor gryte med suppe og invitere naboene over for en rask middag. Planlegg en romantisk at-home date med mannen din. Skriv brev til langdistanse venner og familiemedlemmer. Begynne å jobbe på de digitale bilder, baby teppe du ønsker å strikke, eller noen spesielle prosjektet som nettopp har ventet på deg. Jo mer fokusert du er på menneskene rundt deg og de morsomme prosjekter og arbeid har du tenkt på, kan de mindre vinterdepresjon komme til deg.

helse

· Eksem herpeticum kan være dødelig 
· Slik beskytter trykkpunkter i føttene 
· Hvordan behandle en Trakk Neck Muscle 
· Fordelene ved å vite HLR 
· Hvordan Naturligvis Bygg Testosteron 
· Slik Cure blære infeksjoner 
· Tegn og symptomer på muskel sklerose Disease 
· Fasting Fordeler - oppnåelig Resultater 
· Naturlig hjemme rettsmidler for matforgiftning At Work 
· Hvordan identifisere effektene av kronisk utmattelsessyndrom på depresjon